Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. június 5-11.: A Szüzet hatalmas csalódás éri, a Halak a mennyországban érezheti magát

2023. június 05.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. június 5-11.: A Szüzet hatalmas csalódás éri, a Halak a mennyországban érezheti magát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


5-én a Vénusz belép az Oroszlánba, és ennek hatására megváltozhatnak a csillagjegyek kapcsolatai, ahogy az önmagukkal való viszonyuk is. Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Ezen a héten összeveszel valakivel, és durván megbánthatod az illetőt. A napokban folyton másokat akarsz majd irányítani, mert elégedetlen vagy a viselkedésükkel. Légy óvatos Kos, mert nekik is elegük lehet belőled, és akkor már nem egy, hanem több emberrel is összekülönbözhetsz.

Bika

A napokban betelik nálad a pohár. Belefáradtál a mások terhének viselésébe, és bár szereted őket, kezded úgy érezni, hogy túlságosan sokat akarnak tőled, sőt: kihasználnak. Kedves akarsz lenni, de kezd az utolsó idegszálad is tönkre menni. Ideje kiállni végre magadért!

Ikrek

Szünetre készülsz ezen a héten, mivel úgy érzed: túlterhelt a munka, és égetően szüksége van egy kis pihenésre. Ha nyaralni nem is tudsz elmenni, legalább egy-két napra ruccanj el valahova, különben tényleg egy idegroncs leszel. Éppen ezért ne hagyd, hogy mások eltántorítsanak.

Rák

Kezded úgy érezni: a szerelem egy minden energiádat igénylő házimunka. Miközben úgy érzed, készen állsz arra, hogy befektesd ezt az energiát, azon tűnődsz, vajon a „munka” rád eső része valaha is csökkenni fog-e. Amit ezen a héten komolyan elgondolkodsz a kapcsolatod folytatásán.

Oroszlán

Az, hogy erősnek és hatalmasnak érzed magad, nem újdonság számodra, de ezen a héten egy teljesen új szintre léphetsz. Te vagy a főnök az életedben, és az a barát, társ, kolléga, akit mindenki hallgat, ám nem fél magáért kiállni. Megtalálod az egyensúlyt az életedben, és sokkal jobban fogod érezni magad.

Szűz

Megérkeznek a hírek, amiket vártál, de nem teljesen olyanok, mint amilyenekre számítottál. És bár erre is felkészültél, de nem gondoltad, hogy végül így alakulnak a dolgok, és ez most eléggé szíven üt. Viszont, ha van valaki, aki tetszik neked, ahhoz érdemes lenne közeledned!

Mérleg

Bármit is tettél a múlt héten, az kifizetődik a napokban, Mérleg. Mindegy, hogy a pénzügyek terén vagy a párkapcsolatodban szorgoskodtál: élvezheted a munkád gyümölcsét. Erőteljesnek és stabilnak érzed magad, és úgy érzed, semmi és senki sem állíthat meg a céljaid megvalósításában.

Skorpió

A héten be kell fejezned egy régóta húzódó projektet ahhoz, hogy végre teret engedhess az újnak. Lehet nem lesz könnyű, vagy időbe fog telni, de megéri. Nem érdemes még egyszer a szőnyeg alá söpörnöd, mert csak kísérteni fog, és újra elő fog jönni. Használd ki hozzá a hét kínálta lehetőségeket!

Nyilas

Tudtad, hogy eljön egy bizonyos dolog, és felkészültél rá. Ez lehet egy számla vagy valami, ami azonnali figyelmet igényel. Nincs miért aggódnod, mert az univerzum segít megoldani a problémát, vagy legalábbis elintézni azt, amit el kell, szóval vegyél erőt magadon, és hajrá!

Bak

A napokban fontos döntéseket hozol. Ezek érintik a karrieredet, és a párkapcsolatodat is. Úgy érzed, egyiket sem tudod folytatni a jelenlegi formájában, ezért változtatnod kell. Nagyon helyes Bak, cselekedj így, és figyeld meg: az univerzum megkönnyíti a dolgodat, és segíteni fog.

Vízöntő

Át kell gondolnod a szerelmi életedet, a kapcsolatod alapjait, de talán még a karrieredet is. Minden kellemetlenség, amit eddig figyelmen kívül hagytál, most előtérbe kerül. Nem menekülhetsz tovább, ideje meghozni pár fontos döntést, és változtatni életed azon területein, amikkel elégedetlen vagy.

Halak

A héten a mennyországban érezheted magad. Mindenkivel kellemes időt töltesz, nem kell gondokra számítanod, és csupa jó dolog történik veled, meg a szeretteiddel. Olyan békés napjaid lesznek, mintha nyaralnál, és végre igazán sikerül kényeztetni a testedet és a lelkedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves