Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. július 3-9.: A Kos csodával határos dolgot visz véghez, a Skorpióhoz dőlni fog a pénz

2023. július 03.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. július 3-9.: A Kos csodával határos dolgot visz véghez, a Skorpióhoz dőlni fog a pénz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten hatalmas meglepetések érik a csillagjegyeket, amiknek hatására megváltozhat az életük. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A héten egy hajmeresztő tettet viszel véghez, amivel totálisan megleped a környezetedet. Már-már csodaként fogod megélni a dolgot. Olyat viszel véghez, ami eddig nem sok embernek sikerült a környezetedben, és egyesekből csodálatot váltasz ki, másokból viszont féltékenységet.

Bika

A párod készül valamire, kedves Bika. Hatalmas meglepetése van számodra. Ez lehet egy ajándék, utazás, de akár lánykérés is. Nemcsak a szerelmi életedben érhetnek meglepetések, hanem a munkahelyeden is. Olyan lehetőség nyílhat meg előtted, amilyenről eddig csak álmodni mertél.

Ikrek

A következő napjaid tele lesznek meglepetésekkel. Sokszor érnek váratlan események, amikre nem leszel felkészülve. Bármi is történjék, lazán megbirkózol minden helyzettel. Ugyanakkor sok kellemes élménnyel leszel gazdagabb, mert meglephetnek a barátaid, de még a szerelmed is.

Rák

A napokban dől el a kapcsolatod sorsa, kedves Rák. Már régóta érzed: eltávolodtatok egymástól. Ám a csillagok azt sugallják: még semmi sincs veszve. A héten gyakran kapsz második esélyt, különösen, ha arról van szó, hogy elsőre lemaradtál egy lehetőségről, de a szerencséd a szerelmi életedre is kiterjedhet.

Oroszlán

Meghökkenthetnek a hét eseményei. A munkahelyeden rezegni kezd alattad a léc. Ráadásul váratlanul megváltozik a partnered, és érthető módon aggódni kezdesz. Ne ess kétségbe, hanem próbáld meg higgadtan kezelni a helyzetet. Még nincs minden veszve, szóval nagyon fontos, hogy megfelelően közelíts a kedvesedhez.

Szűz

Mindenki tartozik neked. Nem feltétlenül pénzzel, hanem például szívességgel, segítséggel, és zavar, hogy a barátok, a kollégák, de talán még a rokonok sem hajlandók „törleszteni”. Szerencsére még azelőtt észbe kapnak, hogy kikelnél magadból, így a heted második fele igencsak kedvezően alakul.

Mérleg

Ezen a héten nagy csalódások érnek a beteljesületlen vágyaid miatt. Szerencsére történni fog valami, aminek hatására átlendülsz a nehézségeken. Onnantól kezdve mintha elvágták volna a szomorúságot, ismét képes leszel mosolyogni, és boldognak érezni magad. Szóval bármi is történjék Mérleg: fel a fejjel!

Skorpió

Egész héten dőlni fog hozzád a pénz, méghozzá egészen meglepő forrásokból. Nehéz időszakon vagy túl, szóval pont rád fér a szerencse, és az, hogy a pénzből végre meglepd magadat. A következő napok új lendületet hoznak, ami meghozza az önbizalmadat, és sikerélményeket is hoz.

Nyilas

Légy óvatos, ha vitatkozni készülsz a szeretteiddel, mert bár nem gondolnád, de rosszabbul is elsülhet. Olyanokat vághattok egymás fejéhez, amit később megbánhattok. Lehet, nem értesz egyet másokkal, és boldogtalan vagy a kialakult helyzet miatt, és szorgalmazni kezded a változásokat az életedben.

Bak

Készülj Bak, mert megállíthatatlan leszel, de légy óvatos, mert közben hajlamos lehetsz rálépni mások lábára. Ezt leszámítva rendkívül sikeres leszel a karrieredben, és még plusz pénz is állhat a házhoz. Végre nagyon elégedettnek és boldognak fogod érezni magad.

Vízöntő

Úgy érzed, mindenkinek nehéz időszak van körülötted, és nehezedre esik most együttérezni velük. Sőt, kifejezetten azt érzed, hogy lehúznak téged. Nem is baj, ha most csak magadra fókuszálsz, így sokkal eredményesebb és sikeresebb lehetsz. Nem baj, ha néha csak magadra gondolsz.

Halak

A napokban alulértékelnek és félretolnak téged, ami miatt frusztráltnak, magányosnak, és szomorúnak érezheted magad. Ahelyett, hogy depresszióba esnél, magasról kellene tenned rájuk. Ne hagyd, hogy meghatározzák az önbecsülésedet, vagy akár a hangulatodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves