Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. augusztus 7-13.: Az Ikreknek és párjának gondjaik akadnak, a Szűznek anyagi problémákkal kell szembenéznie

2023. augusztus 07.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. augusztus 7-13.: Az Ikreknek és párjának gondjaik akadnak, a Szűznek anyagi problémákkal kell szembenéznie
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten azt érezhetik a csillagjegyek, hogy kicsúszik a talaj a lábuk alól. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Pénzzel kapcsolatos aggodalmak gyötörnek. Éppen emiatt nagy szükséged lenne arra, hogy kikapcsolódj, mert hajlamos vagy az őrületbe kergetni magadat a gondolataiddal. Egy kellemes kirándulás vagy romantikázás után a szerelmeddel rájöhetnél: túlspiláztad a dolgot, és nem olyan szörnyű, mint amilyennek tűnik.

Bika

Most a megjelenésed stresszforrás lehetett. Ha nem vagy elégedtet a külsőddel, lepd meg magadat egy új frizurával vagy néhány új ruhával, és hagyd, hogy a kinézeted rombolja az önbizalmadat és a hangulatodat. Figyeld meg, utána sokkal jobban fogod érezni magad, és a környezeted is észreveszi rajtad a változást.

Ikrek

A befejezések és a lezárások hete ez számodra. Kapcsolatok, projektek érhetnek véget és kezdődhetnek el. Könnyen lehet, hogy ez a szerelmi életedet és a munkádat is érinti. Ráadásul olyan probléma adódhat, ami próbára teszi a párkapcsolatodat, és ezen múlhat a jövőtök sorsa.

Rák

Úgy érzed, az egész világ súlya most a válladra nehezedik. Ez főleg annak köszönhető, hogy folyton átveszed mások gondjait, miközben a sajátoddal kellene foglalkoznod. Ha nem változtatsz ezen, rövidesen ki fogsz égni. Nyugodtan légy önző, mondj nemet másoknak, és add le a felesleges terheidet.

Oroszlán

Fenyegetve érezheted magadat, a hírnevedet vagy a pozíciódat a munkahelyeden. Talán azért érzed ezt, mert a munkahelyeden valaki ellenséges veled, vagy csak bizonytalannak találod az egész életedet, és úgy tűnhet, rezeg alattad a léc. Nagy az esélye annak, hogy valójában csak te érzed így ezeket, és emiatt feleslegesen görcsölsz. Próbálj elvonulni egy kis időre, utána másképp látnád a helyzetedet!

Szűz

Egy bizonyos pénzügyi probléma komoly nehézségeket okozhat a napokban és lelki szinten is megviselhet. Támaszkodj ebben az időszakban a szeretteidre, a barátaidra, akik feledtetik veled a gondokat. Ha túl sokat görcsölsz az anyagiak miatt, az rámehet az egészségedre.

Mérleg

Családi vagy munkahelyi problémák üthetik fel a fejüket a napokban, kedves Mérleg, és eléggé megviselnek téged. Nagy szükséged lenne arra, hogy több időt tölts egyedül, elhatárolódj a gondoktól, mert utána te is másképp látnád a helyzetedet, és talán a megoldásokat is meglelnéd.

Skorpió

Mostanában azt érzed, több gondot okoznak a kapcsolataid, semmint örömöt, és szinte mindenki csak lehúz. Lehet érdemes lenne kicsit eltávolodni, és önmagadra vagy a karriered építésére helyezni a fókuszt. Közben a kapcsolataid is megoldódnak anélkül, hogy bármi erőfeszítést kellene tenned.

Nyilas

Kiégettnek vagy összezavarodottnak érezheted magad azzal kapcsolatban, hol tartasz az életcélodhoz képest. Nagy szükséged lenne egy kis szabadságra, hogy elutazz valahova, vagy legalábbis kikapcsolódj. Feltöltődve, felfrissülten teljesen másképp fogod látni a helyzetedet.

Bak

Előfordulhat, hogy elakad az ismerkedés az új lovagoddal vagy pedig a szenvedély-projekted. Bármelyik esetről is legyen szó Bak, ne ess kétségbe, mert ez még jelent semmit, legfeljebb egy kis csúszást. Talán addig foglalkozhatnál valami olyannal, amire rég nem jutott időd: például önmagaddal.

Vízöntő

Az otthoni problémák túlzott stresszt okoznak. Nagy szükséged lenne arra, hogy ne csak a megoldások kitalálásán görcsölj, hanem néha kikapcsolódj. Bölcsen tennéd, ha rábíznád magadat a barátaidra, vagy te lennél olyan jó, hogy megleped magadat egy arckezeléssel vagy egy otthoni wellness-nappal.

Halak

Túl sokat agyalsz mostanában, és ez rengeteg energiát elvesz tőled. Szünetet kellene tartanod azzal kapcsolatban, hogy megpróbálod elméleti szinten megoldani az életedet. Mi lenne, ha most kicsit inkább a testi jólétedre fókuszálnál? Rád férne egy masszázs vagy hosszas kádfürdőzés egy jó könyvvel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves