Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akit különösen nagy szerencse ér a héten

2023. augusztus 06.

1 perc olvasás

ELLE

csillagjegy csillagjegyek horoszkóp szerencse zodiákus
3 csillagjegy, akit különösen nagy szerencse ér a héten
© Shutterstock

Augusztusban sem fognak unatkozni a csillagjegyek. Lesznek olyanok, akiket akkora szerencse ér, hogy szinte teljesen megváltozik az életük! 


Már csak egyetlen hónap maradt a nyárból, de ez nem jelenti azt, hogy ne érhetné igazán nagy meglepetés a csillagjegyeket! 

Kos

Az utóbbi időben jobban odafigyeltél a korlátokra és a saját igényeidre, így pontosan tudod, hogy mire van szükséged. Nagyon tudatos leszel a kapcsolataidban, ami pozitívan hat az énképedre. Ezt a dolgot mások is észre fogják venni, és hamarosan egy váratlan ajánlat okozhat meglepetést

Oroszlán

Az elmúlt időszak még több energiát és önbizalmat ad az amúgy is nagyon élénk személyiségednek. Az Oroszlánoknak ezen a héten sikerül mindenkit az ujjuk köré csavarniuk, és elbűvölniük bájos természetükkel. A munkában szintén szerencséd lesz, ha karrierváltáson gondolkozol, akkor az egyik barátod adhatja meg a végső löketet

Szűz

Sokszor vagy perfekcionista és önkritikus, ami az utóbbi időben alaposan próbára tett, ez most sem változik. De pozitív értelemben! Szinte csak pozitív visszajelzést kapsz a következő időszakban, ami nagyon jól esik, és csak még elszántabbá tehet. Úgy érzed, hogy a dolgok szinte maguktól működnek az életedben, így itt az ideje, hogy pihenj egy keveset. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves