Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. április 24-30.: A Szűz régi sebeit ismét feltépik, a Halakat meglepi a párja

2023. április 24.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. április 24-30.: A Szűz régi sebeit ismét feltépik, a Halakat meglepi a párja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Feszültek és érzékenyek lesznek a csillagjegyek a napokban. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Érzékeny, és türelmetlen vagy. Vannak bizonyos dolgok, amiken túl kellene lépned, de nem megy. Légy megfontolt minden változtatással kapcsolatban, amit ezen a héten megteszel, mert bármit is teszel vagy nem teszel, olyan fejleményeket indít el, amiket nehéz lesz megállítani.

Bika

Ez a fejlődés vagy a gyógyulás ideje, ha hajlandó vagy mélyre ásni és dolgozni. Bika. Eléggé érzékeny, és feszült lehetsz, de nem éri meg elmenekülni a leckék elől. Sokat tanulhatsz magadról, és egyúttal javíthatsz a helyzeteden, ha nem dugod homokba a fejedet.

Ikrek

Olyan dolgok miatt aggódsz Ikrek, amiket el kellene engedned, mer már nem szolgálják az érdekeidet. Ez a hét leckéje. Valamint dolgoznod kellene a csalódásaidon is, mert az nem számít annak, hogy besöpröd őket a szőnyeg alá. Ideje szembenézni az érzéseiddel!

Rák

A legfontosabb dolog, amit megtehetsz ezen a héten, hogy felelősséget vállalsz magadért. Amit teszel vagy nem teszel, annak következménye van. Ne hagyd, hogy bizonytalanságaid vagy szorongásaid elvonják a figyelmedet egy olyan vágyadról, aminek megvalósulása épp a küszöbön áll.

Oroszlán

A napokban feszült leszel, és érzékeny. Mégis, amennyire csak lehet, próbálj meg empatikusabb lenni a környezeteddel, és ne küldd el őket melegebb éghajlatra. Ezzel együtt a napokban lehetőséged adódik megoldani néhány problémádat, de ehhez az kell, hogy időben cselekedj!

Szűz

A következő napokban feltépik néhány régi sebedet. Ezt vedd jelzésnek, kedves Szűz, hogy lenne min dolgoznod. Itt az ideje, hogy őszinte legyél önmagaddal arról, mit érzel, és ha kell, segítséget kérj a feldolgozásukhoz, de ne kövesd el újra azt a hibát, hogy elásod őket magadban.

Mérleg

Eseménydús napok várnak rád. Több barátod is izgalmas programot, összejövetelt szervez. Közben a szerelmi életed is fellendül, mivel a párodnak is romantikus tervei vannak. Számíthatsz arra, egy percig sem fogsz unatkozni, és rengeteg figyelmet, megbecsülést kapsz a környezetedtől.

Skorpió

Erőteljes időszak az egészséged, és a munkahelyi életed is szempontjából is. Mindkét területen jelentős változásokat tapasztalhatsz. A munkahelyeden megoldódhatnak a gondjaid, és támogatókra lelhetsz. Sőt, még az is lehet, hogy a közvetlen főnököd lesz a segítségedre.

Nyilas

Nehéz érzésekkel vagy kiégéssel küszködhetsz, miközben hatalmi harcokkal folytatsz. Fontos, hogy őszinte legyél magaddal, és másokkal is. Tudd, mikor kell leállnod, legyen szó arról, hogy kiszállsz a mókuskerékből vagy egy vitából. A hét második fele lehetőséged ad arra, hogy változtass azon, ami nem működik.

Bak

Itt az ideje, hogy foglalkozz a lelkeddel és a hozzád legközelebb álló emberekkel. Előfordulhat, hogy el kell engedned néhány megszokást, vagy őszintének kell lenned magaddal a felszín alatt dúló érzelmekkel kapcsolatban. Fogadd el mindazt, ami jelen van, hogy a lehető legegészségesebb módon feldolgozhasd őket.

Vízöntő

Nagyon fontos különbségek vannak a szabályok és a határok között. A határok védelemként vannak felállítva. A szabályokat te írod vagy mások. Időszerű, hogy tisztázd, mik a határaid, és hogyan fogod kommunikálni őket másoknak, mert hamarosan szükséged lehet erre.

Halak

Ahelyett, hogy megpróbálnál lépést tartani mások tempójával, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy saját magadhoz igazodj. Ha ezt betartod, néhány nap alatt komoly sikereket érhetsz el, és az önbizalmad is számottevően megnőhet. A hab a tortán, hogy a szerelmed meglepő dolgot tehet érted!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves