Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akit óriási szerencse ér a hétvégén

2023. január 07.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia szerencse zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit óriási szerencse ér a hétvégén
© Fotó: Getty Images

Egy kivételes bolygó együttállásnak köszönhetően megnyílik a siker és a szebb élet kapuja három csillagjegy előtt. Mutatjuk a hétvége nyerteseit!


A Nap és a Merkúr együttállása a Bakban a hétvégén kivételes lehetőségeket teremthet. Alkalom adódik álmaid megvalósítására, hogy az életedet a neked tetsző irányba tereld. Ha te is az alábbi 3 csillagjegy közé tartozol, óriási szerencse ér téged ennek az együttállásnak köszönhetően:

Kos

Készülj fel Kos, mert a következő pár napban teljesen megváltozhat az életed. Egy szerencsés eseménynek köszönhetően kibővítheted az otthonodat (akár új lakást vehetsz), az üzletedet, de az sem kizárt, hogy a család fog bővülni egy újabb taggal. Ez egy most vagy soha időszak, amikor lehetőség nyílik megvalósítani a legvadabb álmodat. Meglehet, a változások ijesztőek, de végre a kívánt irányba terelheted az életedet.

Rák

A kemény munkád végre kifizetődik Rák, és felajánlják a vágyott előléptetést vagy fizetésemelést. Ezzel együtt egy barátod külföldre csábíthat téged, hogy ott kezdj új életet, ami felérne számodra az álomélettel. Bármit is választasz, bőségben és sikerben lesz részed, de épp ez a problémád: nem tudod, melyiket válaszd. Sőt, ha saját vállalkozásod van, olyan ajánlatot kaphatsz, amire még csak gondolni sem mertél.

Bak

Egyedülálló Bakként rád találhat életed nagy szerelme, aki sikeresen halálra ijeszt azzal, hogy túl sok a közös benneteket, túl sorsszerű a találkozásotok, és nem mered kitárni neki a szívedet, holott tudod: ő lehet az igazi. A párban élőknek is okozhat hasonló meglepetést a szerelmük, mikor váratlanul előáll az esküvő ötletével. Ha még nem lennél elég stresszben, talán egy munkahelyi előléptetés vagy utazás lehetősége is felmerül, ami már tényleg sokkos állapotba hozhat téged.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves