Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Bika újhold

2023. május 19.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy Bika újhold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Bika újhold
© Shutterstock

Néhány nap alatt akár teljesen megváltozhat ennek a négy csillagjegynek az élete a Bika újholdnak köszönhetően.


A Bika újhold főleg a szerelmi életünkben, közeli kapcsolatainkban, valamint az otthon területén hozhat változást, mert a célja: a csillagjegyek jólétének szolgálata. Ennek fényében komoly változásokra számíthat ez a 4 csillagjegy:

Bika

Készülj Bika, mert most minden figyelem rád irányul! Még a sajátod is! Irány a fodrász, a kozmetikus, a ruhaüzletek, mivel vágysz a teljes megújulásra. Jelentős változások küszöbén állsz, és rövidesen új irányt vesz az életed. Nem kizárt, hogy egy öröklésnek köszönhetően lehetőséged adódik álmaid életét élni. Ha a munkádban, az üzletben vállaltál korábban kockázatot, az most kifizetődhet, és annyi pénz hullhat az öledbe, ami elindíthat egy új élet irányába.

Oroszlán

Nem akármilyen meglepetések várnak rád! Az újhold az otthon szektorodra lesz a legnagyobb hatással. Meglehet, végre sikerül megvenni álmaid otthonát, akár annak köszönhetően, hogy megszabadulsz a régóta hirdetett ingatlanodtól. Jó esély van arra, hogy rövid időn belül helyet változtass. Egyes Oroszlánoknál az utazás, a külföldre költözés lehetősége is felmerülhet.

Skorpió

Drámai változást hoz az újhold a kapcsolatodba, Skorpió. Alaposan átgondolod, mennyit adtál a párodnak, és mennyit kaptál vissza. Ha úgy értékeled, ez a kapcsolat már nem éri meg a törődést, akkor könnyen úgy dönthetsz: véget vetsz neki. De ugyanígy górcső alá kerülnek a baráti kapcsolataid is, ahol szintén azt láthatod egy-két embernél, hogy túl sokat adsz, és szinte semmit sem kapsz.

Vízöntő

Hirtelen meglepő dolgot tapasztalhatsz: mindenki téged akar, és azt, amit csak te adhatsz! Ha művész vagy, most nagy az esélye annak, hogy hírnevet, de legalábbis ismertséget szerezz magadnak. Több új barátra is szert tehetsz, akik között lehetnek befolyásosak is, és segíthetnek közelebb kerülni a céljaidhoz. Megéri megosztani másokkal a vágyaidat, mert nem tudhatod, kik juttathatnak a sikerhez.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves