Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akinek sorsfordító döntést kell meghoznia a héten

2022. szeptember 26.

2 perc olvasás

ELLE
asztrológia heti horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy döntés
3 csillagjegy, akinek sorsfordító döntést kell meghoznia a héten
© Shutterstock

Olyan fontos kérdésekről kell a héten döntenie három csillagjegynek, mint a párkapcsolatuk vagy éppen a munkahelyük sorsa.


A Merkúr, a kommunikáció bolygója harmonizál a Plútóval, a titkok bolygójával szeptember 27-én, és ez előáshatja az eltemetett emlékeket, hogy elemezd őket, és meggyógyítsd magad. Ugyanakkor a titkok és minden más elfojtásra került érzelem is előjöhet. Szeptember 29-én a Vénusz belép a Mérlegbe, ami pedig a kapcsolatainkban idézhet elő változást. A lista persze nem teljes, de bizony azt engedi sejtetni: komoly változásokra lehet számítani a napokban. Különösen 3 csillagjegynek kell sorsfordító döntést hoznia a héten:

Ikrek

A Vénusz találkozik a Merkúrral szeptember 26-án és ez elindít egy láncreakciót benned. Górcső alá veszed a kapcsolatodat, és ez a hét arról fog szólni, hogy átgondold a folytatást. Valószínűleg sor kerül a szennyes kiteregetésre, és mindent átbeszélsz a partnereddel: a vágyaidat, problémáidat, sérelmeidet. Közben harcokat folytatsz önmagaddal, és szeretnéd legyőzni azokat a szellemi akadályokat, és mindazt a korlátozást, amelyek megnehezítik az életben az előrejutásodat. Ebből a csatából biztosan győztesen kerülsz ki, szinte újjászületve. De hogy a párkapcsolatoddal mi lesz, az kettőtökön múlik!

Mérleg

A következő napokban a saját identitásod kerül előtérbe, Mérleg. Szeretnél kitörni a társadalmi normák korlátozása alól, és új életet kezdeni, amelyben sokkal önazonosabbnak érzed magad. Talán arra a következtetésre jutsz: ezért fel kell áldozni a párkapcsolatodat vagy a munkahelyedet. Kész vagy hatalmas lépések megtételére, még olyanokra is, ami másoknak őrültségnek tűnnek. Azt is fontolóra veszed, hogy holnap összecsomagolsz és elköltözöl a világ másik végére. Egyszerűen érzed: semmi sem maradhat tovább a régiben.

Halak

Mikor a Vénusz találkozik Merkúrral szeptember 26-án és készen állsz arra, hogy beszélj a kapcsolatod jövőjéről, és ezt napokon belül meg is ejted. Te már a következő szintre lépnél, így terítékre kerülnek a vágyak, a titkok, az elfojtott érzések. Szerencsére a magánéletben vívott csaták pozitívan fognak zárulni, aminek  házasság vagy családalapítás lehet a vége. Az már valószínűleg a hab a tortán, hogy a munkahelyeden felajánljanak neked egy kivételes lehetőséget, ami több pénzzel, befolyással, lehetőséggel járna, de sok kötelezettséggel, felelőséggel járna. Talán ez lesz életed egyik legnehezebb döntése!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves