Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. szeptember 26-október 2.: Az Ikrek élete legromantikusabb időszaka elé néz, a Szűznek két kézzel szórja a sors az áldásait

2022. szeptember 25.

5 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. szeptember 26-október 2.: Az Ikrek élete legromantikusabb időszaka elé néz, a Szűznek két kézzel szórja a sors az áldásait
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten valósággal elkényeztetik a bolygók a csillagjegyeket, és bőven lesz okuk az örömre. Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

A héten előjön a társasági éned, és sok izgalmas beszélgetést folytathatsz, de nemcsak az ismerőseiddel, hanem idegenekkel is. Éppen ezért légy nyitott a környezetedre, és attól is óvakodj, hogy sietve felcímkézz másokat, mivel becsapós lehet az első találkozás. A napokban segítséget kapsz terveid megvalósításához, szóval semmiképpen se ülj a babérjaidon!

Bika

Járj nyitott szemmel a héten Bika, mert gyakran a test többet elárul, mint a szavak. Így kiszúrhatod, ki az, akinek tetszel vagy a párod éppen mit érez irántad. A következő napok lehetőséget kínálnak arra, hogy többet romantikázz a szerelmeddel, és elmélyítsétek a kapcsolatotokat. Ugyanakkor ebben az időszakban az inspirációd és a kreativitásod segít előrelépni a karrieredben.

Ikrek

Jó hírük van a csillagoknak számodra, Ikrek! A napokban sor kerülhet arra, hogy a pároddal megtegyétek a következő lépést a kapcsolatotokban, ami a házasság vagy családalapítás lehet. Ha szingli vagy, akkor elképesztő boldogság és gyönyör vár rád, mivel végre összejössz a kiszemelteddel vagy megismered az igazit. Minden tekintetben, ez a hét lehet életed egyik legromantikusabb időszaka.

Rák

Ez a hét óriási lökést ad karrierednek, és olyan embereket ismerhetsz meg, akik révén elérhető közelségbe kerülnek a vágyaid. A párkapcsolatod határozottan javulni fog az elmúlt napokhoz képest. Intim és meghitt pillanatokat tölthetsz a szerelmeddel, akivel érdemes lenne megosztani a titkos vágyaidat. Amennyiben szingli vagy, a napokban megismerkedsz egy izgalmas, vonzó személlyel, csak arra ügyelj: ne siess el semmit!

Oroszlán

Ez a hét őrült, szédületes eseményeket hoz számodra, amelyek rendesen felkavarják az életedben az állóvizet. Vad bulik, egyéjszakás kalandok, most bármi megtörténhet veled! A sors sorra dobja fel neked a labdákat, amelyeket le kell csapnod, és sokszor gondolkodás nélkül meg is teszed. Elképesztő élményekben lesz így részed, csak arra vigyázz: mindig tudd, hol van a határ, nehogy bajba keveredj!

Szűz

Ez egy remek hét lesz számodra, Szűz. A bolygók az életed több területét is előnyben részesítik. A fejlemények igazán boldoggá tesznek. Szerencsés leszel a karrieredben és magánéletedben egyaránt, de a pénzügyeidben is pozitív fejleményekre számíthatsz. Mi több, a függőben lévő ügyeid a lehető legjobb módon fognak megoldódni. Olyan érzésed van, mintha a sors két kézzel szórná az áldásait.

Mérleg

A következő napok lehetőséget adnak a múltbeli hibák vagy mulasztások kijavítására. De arra is alkalmat kínál, hogy a legtöbbet hozd ki a karrieredből és a szerelmi életedből. Miután nemrég vette kezdetét a Mérleg hava, igazi mázlistának érezheted magad, mivel a sors lépten-nyomon ajándékokkal, szerencsés helyzetekkel bombáz.

Skorpió

A spiritualitás nagyon fontos lesz most számodra, Skorpió. Valószínűleg szívesebben töltesz több időt egyedül, hogy meditálj, jógázz, megfejtsd az álmaidat vagy egyáltalán rájöjj: mi a célja a sorsnak veled. Ráadásul a kapcsolatod jelenlegi állása arra késztet, hogy elgondolkodj a következő lépés megtételén. Vajon melyik lesz az: együttélés, házasság vagy gyerekek?

Nyilas

Olyan döntések meghozatala előtt áll, amelyek segítenek megvalósítani a vágyaidat, és hogy egyáltalán olyan életet élj, amilyenre mindig is vágytál! A munkahelyeden felfedeznek, a feletteseid kíváncsian hallgatják a meglátásaidat, és jól sejted: ebből bizony még profitálni fogsz. A bolygók a szerelmi életedről is gondoskodnak, és kellemes meglepetéseket idézhetnek elő.

Bak

A munkahelyeden fárasztó hét vár rád, de kifizetődőnek fogod találni. Most tényleg sikerülhet kivívnod egy előléptetést vagy fizetésemelést. A szerelmi életedben is időszerű rendbe tenni a dolgokat. Tisztázz minden függőben lévő problémát, és ne hagyd, hogy azok lehetőséget teremtsenek a veszekedéshez!

Vízöntő

Ha egyedülálló vagy, most közelebb kerülhetsz a másik feledhez. Menj el a partikra, ahová hívnak, vegyél részt a különböző programokon, mert most akárhol rád találhat a nagy szerelem. Amennyiben párkapcsolatban élsz elsimulnak a feszültségek közted és a társad között, és meghittebb napokat töltötök együtt. A társaságkedvelő személyednek hála olyan embereket ismerhetsz meg, akik hozzásegíthetnek álmaid munkájához.

Halak

Egész héten az anyagi helyzeted áll az érdeklődésed középpontjában. A megfelelő személyekkel folytatott megbeszélések segítenek megoldást találni az anyagi gondjaidra, de akár a segítségükkel előléptetésre, fizetésemelésre is szert tehetsz. Amennyiben munkahelyet szeretné váltani, most ahhoz is kaphatsz segítséget! Mindennek a tetejében, ha szingli vagy, hamarosan megismered az új kedvesedet!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves