Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki hihtetlenül szerencsés lesz a pénzügyekben a Mérleg havában

2022. szeptember 22.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Mérleg hava
3 csillagjegy, aki hihtetlenül szerencsés lesz a pénzügyekben a Mérleg havában
© Shutterstock

A Mérleg hava álmaink megvalósulását ígéri, három csillagjegy pedig ennek fényében kivételes pénzügyi helyzetbe is kerülhet. Mutatjuk a legszerencsésebbeket!


2022. szeptember 23-tól egészen október 22-ig tart a Mérleg hava, ami főként abban nyújt segítséget, hogy boldogabbá és elégedettebbé váljunk. Természetesen hűen a csillagjegyhez, elősegíti az egyensúly megtalálását is az életünkben, a béke és a harmónia megteremtését. Márpedig sokunk békéjének egyik alapja a biztos anyagi háttér, és ezt meg is tapasztalja rövidesen 3 csillagjegy, akik rendkívül szerencsések lesznek a pénzügyek terén a Mérleg szezonban:

Bika

Hallgass az intuíciódra Bika a Mérleg havában, és nem bánod meg! Elárulja, mit kell tenned annak érdekében, hogy megoldást találj az anyagi gondjaidra, vagy mikor kell résen lenni és lecsapni egy remek lehetőségre! A következő hetekben a karriereden lesz a hangsúly. Megkaphatod álmaid munkáját, vagy a szorgalmadért cserébe előléptetnek, esetleg megemelik a fizetésedet. Éppen ezért ne hagyd figyelmen kívül a megérzéseidet, amelyek arra biztathatnak, hogy megtegyél egy bizonyos lépést a sikerért!

Rák

Utálod a jelenlegi a munkádat, Rák? Akkor ideje másokat keresned vagy beszélned róla a főnököddel! Lépj a tettek mezeire a Mérleg szezonban, mert a következő hetek egy ígéretes karrierváltással kecsegtetnek, ami megoldaná az anyagi gondjaidat. Azok, akik üzlettel foglalkoznak vagy saját vállalkozásuk van, megéri néhány kockázatos lépést tenniük, mert kifizetődőnek találnák! Egyetlen Rák se aggódjon, árnyékként követi őket a szerencse, amely arról is gondoskodik, hogy váratlan forrásokból jussanak pénzhez.

Mérleg

Boldog Mérleg havát, Mérleg, ez bizony a te időszakod! Nem is csoda, hogy a szerencse hűséges társként követ téged, és gondoskodik arról: sorra valósuljanak meg az álmaid, a kívánságaid. A következő hetekben előfordulhat: valaki váratlan anyagi támogatást ajánl fel neked, vagy hajlandó beszállni a vállalkozásodba. Amennyiben hitelért folyamodtál, azt is gond nélkül megkapod, akárcsak a kölcsönt, amit te adtál másnak korábban. Egészen váratlan helyekről találhatnak most rád kisebb-nagyobb összegek, még akár nyereménynek köszönhetően.Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves