Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén

2023. március 11.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén
© Shutterstock

Jól jönne egy kis pénz? Akkor olvass tovább, mert lehet, te vagy az egyik csillagjegy a három körül, aki váratlanul pénzhez jut a napokban!


A vágyak megvalósulását hozhatja el Hold a Skorpióban, nem beszélve a Jupiter-Chiron együttállásáról, ami segítséget, támogatást ígér a hétvégére. 3 csillagjegy különösen szerencsésnek érezheti magát a napokban, mert váratlanul pénzhez jutnak:

Skorpió

Mivel a Hold a te jegyedben jár Skorpió, nem kérdés, hogy neked is kijut a jóból! Tehát, pénzre lenne szükséged? Nos, rövidesen teljesül a vágyad! Valószínűleg nyeremény formájában jutsz egy kis pluszhoz, ezért érdemes lehet kísérletezni a szerencséddel, vagy kipróbálni valami olyat, amit a barátaid javasoljanak. Figyelj arra, mit beszélgetnek mások a környezetedben, mert hasznos, pénzt érő információkról hallhatsz.

Bak

Hamarosan megváltoznak a dolgok körülötted, mert nemhogy egy kis pénz, hanem kifejezetten nagy összeg ütheti a markodat. A bölcsességednek, türelmednek és erőfeszítéseidnek köszönhetően beérhet egy befektetésed vagy olyan üzletet köthetsz, ami rövid időn belül jelentős összeget hozhat a konyhára. Sőt, most azok a Bakok is bevételhez juthatnak, akik nem tettek korábban erőfeszítéseket, mivel olyan tippeket hallhatnak, amiknek kipróbálása azonnali jövedelmet eredményezhet.

Halak

Itt az ideje, hogy beszélgess a jövőről, Halak. Oszd meg a vágyaidat, elképzeléseidet a barátaiddal, de még a barátaid barátaival is. Miért van erre szükség? Mert nem tudhatod, ki lát fantáziát a terveidben, és fektet be az üzletedbe, vagy az elképzeléseid megvalósításába, esetleg ad neked kölcsönt. Most mások olyan lehetőséget ajánlhatnak neked, amivel pénzhez juthatsz, akár már a következő két napban. Rég nem érezted magadat annyira szerencsésnek, mint amennyire a hétvégén fogod!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves