Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. március 10-12.: Az Oroszlánnal természetfeletti esemény történhet, a Mérleg nyugtalanító hírt kap egy rokonáról

2023. március 10.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. március 10-12.: Az Oroszlánnal természetfeletti esemény történhet, a Mérleg nyugtalanító hírt kap egy rokonáról
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Új barátságok születnek, kapcsolatok lépnek szintet és még meglepetésekre is számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén új barátokra, ismerősökre tehetsz szert, és sok lesz közöttük a hasonló érdeklődésű. Azért légy óvatos, mikor társaságba mész, mert egyesek csak érdekből kezdhetnek el barátkozni veled. Amennyiben régóta keresed a tökéletes ingatlant, a következő napokban végre megtalálhatod!

Bika

Ki nem állhatod a monotonitást, ugye Bika? Éppen ezért a hétvégén gondoskodsz arról, hogy tutira érjenek izgalmak téged, és a párodat vagy a családodat. A szabadidős tevékenységek remekül sikerülnek, de az otthon töltött filmnézős esték is. Ne aggódj, sikerül színt vinni a napjaitokba!

Ikrek

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy a kedvedre tegyél, és azt tedd, amit csak szeretnél! Lepd meg magadat pár új ruhával, finomságokkal, házi wellnesszel, és tényleg szóljon ez a néhány nap a pihenésről. Viszont mikor társaságba mész, légy elővigyázatos, mert néhány embernek kétes szándékai lehetnek veled kapcsolatban.

Rák

Pénz áll a házhoz kedves Rák, és egész hétvégére biztosítja a jó hangulatodat, sőt, az egész családot feldobja. Végre úgy érzed: kezdenek a dolgok körülötted igazán alakulni. Ráadásul olyan emberekkel barátkozhatsz össze a következő napokban, akik pozitív hatással lehetnek a jövődre.

Oroszlán

Valami olyan dolog történhet veled a hétvégén, amit nem fogsz tudni megmagyarázni. Nincs rá jobb szó, mint a természetfeletti. Érdemes lehet megkérdezni egy szakértőt, aki segíthet megfejteni az eseményeket, ami nem mellesleg összehozza az egész családot vagy legalábbis téged és a párodat.

Szűz

A pozitív gondolkodásod sokszor megmenti a hangulatot a hétvégén, kedves Szűz, mivel nem egyszer fordulhatnak elő kisebb-nagyobb bosszúságok, de szerencsére egy kis humorral és derűlátással mindent megoldasz. Viszont az egyik rokonod komolyan az idegeidre mehet, de próbáld meg nem elveszíteni a fejedet.

Mérleg

A napokban ismét megmutathatod, milyen remek diplomata és békebíró vagy. A családod, és a barátaid gyakran fordulhatnak hozzád segítségért, hogy mondd el a véleményedet, vagy segíts nekik döntést hozni. Viszont egy váratlan hír teljesen felforgathatja a hétvégét, mert talán sürgősen meg kell látogatnod egy rokonodat.

Skorpió

Ezen a hétvégén sokat fejlődhetnek a kapcsolataid. Készen állsz arra, hogy megnyílj másoknak, ahogy ők is neked. A következő napokban eszméket, érzéseket, és titkokat fogtok cserélni. Valaki pedig randizni hívhatja az egyedülállókat, és érdemes lenne elfogadniuk a meghívást!

Nyilas

Talán még nem tudsz róla, de izgalmas kiruccanások várnak rád a hétvégén. Vétek is lenne kihagyni őket, mert új barátokra tehetsz szert, akik később fontosak lehetnek a jövőd szempontjából. Egyedülállóként pedig megismerkedhetsz valakivel, aki esetén hajlasz arra, hogy azt mond: tökéletes, és a sors is neked szánta.

Bak

Hihetetlenül makacs leszel a hétvégén, Bak. Amit a fejedbe veszel, annak úgy kell lennie, és nem vagy hajlandó engedni belőle. Ezzel viszont csökkented annak az esélyét, hogy jól teljenek a napjaid, és növeled annak a valószínűségét, hogy összeveszel a szeretteiddel. Viszont tényleg kellemesen telhetnének a napjaid, ha rugalmasabb lennél.

Vízöntő

Nagyon ügyelj arra, mit teszel és mondasz a napokban, mert akaratlanul is átlépheted mások határait, megbánthatod őket, és ezekből egy szempillantás alatt óriási veszekedések kerekedhetnek. Ha ez nem lenne elég, nem várt akadályokba ütközhetsz, de ne aggódj, nem csak bosszúságokból fog állni a hétvégéd!

Halak

A hétvégén átértékeled az egész életedet, miközben lustálkodsz, pihensz vagy épp sétálsz. A fontos felfedezések arra sarkallnak, hogy változtass, ami rendben is van, de nem kell azonnal nekiállni! Előbb gondolj át mindent alaposan, és érdemes megosztani az elképzeléseidet, és terveidet a szeretteiddel, mert sok mindenben a segítségedre lehetnek!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves