Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek a héten valóra válik az álma

2022. október 24.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia vágyak heti horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a héten valóra válik az álma
© Shutterstock

Óriási hét áll előttünk, és olyan bolygóállások várnak ránk, amelyek a legmerészebb álmaink megvalósulását is elhozhatja. Három csillagjegy nyugodtan el is könyvelheti, hogy megkapja azt, amire annyira vágyik!


Részleges napfogyatkozás a Skorpió újholdban, a Jupiter, a szerencse bolygója visszatér a Halakhoz, és a Mars megkezdi retrográd útját. Mindez azt jelenti: pörgős, eseménydús hét vár ránk, váratlan fordulatokkal! Az napfogyatkozás ráadásul hatalmas energiaportált nyit meg, ami szerencsés pillanatokat és lehetőségeket hoz. 3 csillagjegy már most fel is készülhet arra, hogy a héten valóra válik az álmuk:

Ikrek

A Mars az elszántság és a szenvedély bolygója. Ez irányítja a cselekvést, és az életeddel kapcsolatos döntéseidet. A retrográd időszakokat nem tekintik szerencsésnek, de most olyan, mintha megállíthatatlanul egy jobb élet felé tartanál. A héten megkapod álmaid lehetőségét, és a gyors reagálási képességednek köszönhetően le is csapsz rá. Végre valóra válik az, amiért annyit küzdöttél, és annyira bíztál benne, hogy összefog jönni. Ami pedig még sokat számít neked: segítség nélkül, egyedül valósítottad meg!

Mérleg

A Mars jelenleg az Ikrek jegyében tartózkodik, és a héten megkezdi retrográd szakaszát. Az Ikrek energia uralja a szerencsés lehetőségeidet, és az  univerzum ajándékait, ami azt jelenti: néhány hihetetlen ajándék van úton feléd. Köztük ott van az egyik vagy a nagy álmod is, aminek megvalósulásában talán már nem is reménykedsz. De látod, Mérleg, épp mikor feladnád, elengednéd, egy csapásra megvalósul, és tálcán kínálják fel neked!

Skorpió

Most aztán tényleg minden rólad szól, Skorpió! A te jegyedben történő napfogyatkozás újholdkor sok új dolgot hoz majd az életedben, és hihetetlenül szerencsésnek érezheted magad. Nem is csoda, hiszen váratlanul megvalósul az, amire évek óta vágysz. Ehhez még hozzájön is az, hogy egész héten kényeztetnek a csillagok, szóval nincs más dolgod, mint hátradőlni, és élvezni az életet. Meg persze valami újat álmodni, most, hogy megvalósult a legfőbb célod!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves