Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Vízöntő telihold 

2023. augusztus 01.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy Vízöntő telihold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Vízöntő telihold 
© Shutterstock

A Vízöntő telihold meglepő és drámai változásokat hoz ennek a négy csillagjegynek.


Az augusztus 1-jei Vízöntő telihold alapjaiban változtathatja meg a zodiákus tagjainak életét. Átalakító ereje segít megszabadulni az akadályoktól, és támogatja a kiteljesedést, hogy egy szebb jövőt alakíthassanak ki az állatövi jegyek. A horoszkóp szerint különösen ez a 4 csillagjegy tapasztalhat mostanában sorsfordító eseményeket.

Ikrek

Készen állsz egy teljesen új életre, kedves Ikrek.  Meg is kapod, mert a Vízöntő telihold alaposan felforgatja a szakmai és a magénéletedet is. Úgy dönthetsz, hogy saját vállalkozásba kezdesz, vagy szakmát váltasz, és végre olyat csinálsz, ami igazán érdekel és jó érzéssel tölt el. Ezenkívül lehetőséged adódhat költözni, lakást vásárolni vagy éppen eladni, ami még több újdonságot hoz a mindennapjaidba. Ha mostanában téma volt, akkor a napokban szinte biztosan rászánjátok magatokat a szerelmeddel a családalapításra.

Skorpió

Fontolgatod, hogy másik városba költözöl, vagy akár külföldre mész. Szeretnél teljesen új életet kezdeni, és ez számodra most együtt jár a környezetváltozással. Ugyanakkor lehetőséget nyílhat egy közös üzletet indítani egy barátoddal vagy ismerősöddel, ami több szabadságot és pénzt biztosíthat számodra. Egy kicsit bizonytalan leszel az elején, hogy melyik utat válaszd, de bárhogy is legyen ne aggódj Skorpió: jól fogsz dönteni.

Vízöntő

Ez a mostani a telihold a te jegyedben történik, így reflektorfénybe kerülsz a következő időszakban. Egy öröklésnek, korábbi befektetésnek vagy akár előléptetésnek köszönhetően alapjaiban változhat meg az életed. A státusz vagy maga a pénz új ajtókat nyit meg előtted. Viszont fontos döntéseket kell hoznod a családoddal kapcsolatban. Lehet, hogy a felajánlott pozíció sok utazással vagy többlet munkával járna, így alaposan át kell gondolnod, biztos megéri-e neked.

Halak

Minden, amit eddig elnyomtál az most a felszínre kerül, Halak. Legyen szó érzésekről, emlékekről, traumákról vagy éppen képességekről. Ne is próbáld őket visszazárni, inkább kezdj el dolgozni magadon. Ez a telihold segít, hogy felszabadultabb, teljesebb és boldogabb lehess, sőt, még abban is, hogy előrelépj az életben. Igen, eleinte lesznek nehézségeid, de kérj bátran segítséget, támogatást, és figyeld meg, később hálás leszel mindazért, ami mostanában történik veled.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves