Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akire pénzeső hullik

2023. július 31.

1 perc olvasás

ELLE

csillagjegy pénz szerencse zodiákus
3 csillagjegy, akire pénzeső hullik
© Shutterstock

Hamarosan augusztus, ebben a hónap pedig különösen szerencsés lesz három csillagjegy, ha pénzügyekről van szó! 


Idén nyáron a csillagok állásának köszönhetően nagyon szerencsés időszak köszöntött be a csillagjegyek életében. Lesznek, akikre rátalál a szerelem, míg mások a munkában és a pénzügyekben lesznek sikeresek.

Bika 

Rendkívül céltudatos és gyakorlatias vagy. A munkamorálodat mindenki csodálja, ami nem véletlen, hiszen a kitűzött célok mindig a szemed előtt lebegnek. Stabilitásra törekszel, ami a karrieredben is megmutatkozik. A jó döntéseknek köszönhetően hamarosan learathatod a kitartó munkádnak gyümölcsét. Ha vállalkozó vagy, akkor nagy hasznot termelhetsz, ha pedig alkalmazottként dolgozol, újabb fizetésemelést kaphatsz. 

Oroszlán

Eddig is nagyon karizmatikus voltál, és jó vezetőnek számíthatsz. Ezeket a képességeidet remekül tudod kamatoztatni, a jövőben pedig még nagyobb hasznot húzhatsz belőle. Az önbizalmad új kapukat nyithat meg, ami segíthet beindítani egy új vállalkozást, vagy hamarosan előléptethetnek.

Bak

Kifejezetten felelősségteljes vagy, ez pedig a pénzügyeidre is jellemző. Megfontoltan hozol döntéseket, mindig nagyon tudatos vagy. A jó döntéseknek egyre többször élvezed a hatásait, hiszen a befektetéseid végre hasznot hoznak. A munka területén is előre lepésekre számíthatsz, a feletteseid tisztában vannak vele, hogy mennyire elkötelezett vagy. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves