Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akire óriási meglepetés vár a hétvégén

2022. október 15.

2 perc olvasás

ELLE
asztrológia meglepetés zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire óriási meglepetés vár a hétvégén
© Shutterstock

Most tényleg olyan hétvége vár a három csillagjegyre, amitől tátva marad a szájuk. Álmukban sem gondolnak, hogy ilyen szerencsések lehetnek!


A Vénusz és a Nap együttállása életünk több területén is kínál kellemes meglepetéseket, örömteli pillanatokat, és ezt egészen november 5-ig élvezhetjük. Ebben az időszakban meglepetésszerű események várnak ránk, amelyek elképesztő lehetőségeket kínálnak. 3 csillagjegy már a hétvégén érezheti ennek a fényszögnek a kedvező hatását:

Mérleg

Különleges hétvége elé nézel, mert rengeteg szórakozás és vidámság vár rád. Életed minden területén történnek olyan események, amelyek boldoggá tesznek, mintha az egész univerzum összefogott volna, hogy örömöt szerezzen neked. A pároddal is tökéletes az összhang köztetek, ezért hirtelen kedvet kaphat a házassághoz, és lazán felteheti neked a nagy kérdést! A hosszú távú kapcsolat most kimondottan kedvezően alakulnak, mert újra feléled a régi tűz a párok között, és olyanok lesznek, mint a friss szerelmesek.

Bak

A kemény munkád már a hétvégén kifizetődik, és nem várt sikerekben lesz részed. Előléptethetnek, és nem várt forrásokból pénz ütheti a markodat. Anyagiak terén különösen szerencsésnek bizonyulsz, még az is lehet, hogy örökölsz, vagy nyeremény formájában kapsz pénzt. Bőven lesz okotok a családdal ünnepelni. Sőt, a következő napokban találkozhatsz egy olyan befolyásos személlyel, aki soha vissza nem térő lehetőséget ajánlhat neked, és valóra válthatja az álmodat.

Halak

Váratlan események történnek veled a napokban, Halak, amelyek karrierrel kapcsolatos előrelépéssel, vagy akár meggazdagodással zárulhat. Talán félvállról veszel egy üzletet, munkát, befektetést, azt gondolod, nem lesz vele nagy szerencséd, majd legnagyobb meglepetésedre összejön, és nagyot kaszálsz! Ugyanígy járhatsz egy lazán megpályázott állással vagy tulajdonképpen bármi mással is. Olyan szerencsés leszel, hogy el sem hinnéd, ha nem veled történne!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves