Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki a héten hihetetlenül szerencsés lesz a szerelemben

2023. november 01.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia szerelem csillagjegy zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki a héten hihetetlenül szerencsés lesz a szerelemben
© Shutterstock

Ennek a 3 csillagjegynek hihetetlenül szerencsés lesz az elkövetekezendő pár nap. 


Mondhatnánk úgy is, hogy ez bizony a te heted vagy éppen hónapod. A csillagok ugyanis most ennek a 3 csillagjegynek nagyon is kedveznek, máris mutatjuk, kik azok, akik most hihetetlenül szerencsések lesznek a szerelemben. 

Ikrek 

Az elmúlt időszakban volt némi konfliktusod a pároddal, azonban a mostani csillagállás segíthet neked abban, hogy ezen sikeresen átverekedjétek magatokat. A megfelelő kommunikációnak hála együtt át tudjátok vészelni a nehéz időszakot, te pedig iszonyúan szerencsésnek érzed magad, hogy ilyen megértő és türelmes társad van. Sőt, most arra is lehetőséged nyílik, hogy egy kis számvetést tarts, ez pedig jó időszak arra, hogy emlékezz rá, miért is vagytok ti együtt. A szerelmetek minden bizonnyal nagyon erős, a véleménykülönbségek dacára pedig mindig mindent meg is tudtok beszélni. Ha jelenleg szingli vagy, akkor pedig számíts arra, hogy akár az utcán is összeütközhetsz a leendő szerelmeddel, a csillagok állása szerint ugyanis most erre tényleg minden esélyed megvan. 

Rák 

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a mostani időszakban még közelebb kerülhettek egymáshoz a pasiddal. A bolygók állása most nagyon kedvező lehet a számodra, a pároddal több fontos dolgot is át tudtok majd most beszélni és nem kizárt, hogy úgy érzitek eljött a következő lépés. Ott lóg a levegőben a lánykérés vagy éppen az összeköltözés gondolata. Ha jelenleg szingli vagy, akkor pedig nem kizárt, hogy a Nagy Ő fog betoppanni pont most az életedbe. 

Vízöntő 

Amennyiben kapcsolatban vagy, akkor lehetséges, az elmúlt időszak nem volt egyszerű a pasiddal. Egy kicsit talán elkényelmesedtetek, de nyugi a csillagok állása szerint nincs minden veszve. A szerencse melléd szegődik, elkezdenek felszabadulni a kreatív energiáid és jobbnál jobb közös programokat találsz ki, amiken végre újra közelebb kerülhettek egymáshoz a barátoddal. Ha most éppen egyedülálló vagy, akkor kapcsolódj ki a barátaiddal, ugyanis nagyon úgy fest, hogy a nagy szerelem egy baráton keresztül fog beköszönteni az életedbe. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves