Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfümtrendek

Ezek a parfümök illenek a csillagjegyedhez

2023. október 30.

4 perc olvasás

ELLE

illatok csillagjegy ízlés parfümök
Ezek a parfümök illenek a csillagjegyedhez

Sokan nem is gondolnák, hogy az ízlést a csillagjegy is meghatározza.


Akár divatról, akár parfümökről van szó, a csillagjegy nagy hatást gyakorol az ízlésünkre. Az asztrológusok szerint ezen múlik az is, hogy milyen színeket kedvelünk, és az is, hogy milyen illatokat érzünk kellemesnek.

Egy új parfüm kiválasztása sosem egyszerű, ennek is megvannak a maga módszerei, amit érdemes elsajátítani, ha nem akarsz csalódni.

Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani, hogy a csillagjegyedhez milyen illatjegyek passzolnak.

A parfümök és a csillagjegyek kapcsolata

Az alábbiakban láthatod, hogy milyen parfümökkel és kölnikkel érdemes tenni egy próbát a csillagjegyed alapján:

Kos

A Kos impulzív és néha makacs. Ehhez az erős és független tűzjegyhez a meleg, fás és borostyán illat a legjobb választás, amely a citrus frissítő jegyeivel keveredik: ilyen lehet például Narciso Rodriguez Fleur Music for Her parfümje.

Bika

A csillagjegyet a Vénusz uralja, így imádja az esztétikát, számára fontos a parfüm megjelenése is. A Bika, mint a föld jegye, a gazdag fás, zöld illatcsaládok felé húz, ezért illatvásárláskor ügyeljen arra, hogy az alapjegyekben bőséges adag szantálfa, cédrusfa és borostyán legyen. Giorgio Armani My Way parfümje kiváló választás lehet.

Ikrek

Az Ikrek szeret kísérletezni, ezért kedveli az új variácókat az parfümök terén is. Kedveli a változatosságot, gyakran nem is egyféle parfümöt használ, hanem váltogatja azokat. Válasszon egy fás és virágos illatot, amely kiegészíti a személyiségét, például a Naso Gardenia Marigold parfümjét.

Rák

A Hold által vezért jegy nagyon érzelmes és intuitív. Ahhoz, hogy egy illat megragadja, ismerősnek, megnyugtatónak, ugyanakkor erőteljesnek kell lennie. Kerüli az intenzív, kísérletező jegyeket, de kedveli a kellemes, lágy virágillatokat, vagy az élénk citrusos jegyeket, amilyen az Hermès Twilly Eau Ginger illata.

Oroszlán

Elbűvölő és merész személyiségéhez remekül passzolnak a keleti illatok, amelyek intenzív vaníliával, fűszerekkel és citrusfélékkel ragadják meg az érzékeket. Carolina Herrera Very Good Girl parfümje lehet az új kedvence.

Szűz

Igazi perfekcionista, aki a természetben keres menedéket, hogy feltöltődjön. A világos virágok és a mohás zöld illatok iránt vonzódik, amelyek az erdő hangulatát idézik. Marc Jacobs Perfect parfümjét érdemes kipróbálnia.

Mérleg

A Mérleg kiegyensúlyozottságra törekszik, és szereti átgondolni a döntéseit. Uralkodó bolygója a Vénusz, így a romantika lételeme, és nem tud ellenállni a fás, virágos, citrusos és föld uralta harmonikus keverékeknek. A Chopard Love parfümje ideális választás számára.

Skorpió

Rendkívül intelligens, és semmi sem teszi boldogabbá, mint egy eredményes munkanap. Olyan parfümökre van szüksége, amelyek megfelelnek szenvedélyének és erejének, ezért a sötét, fás és nehezebb illatokat kedveli, időnként friss tengeri jegyekkel keveredve. A Versace Dylan Blue jellegzetes védjegyévé válhat.

Nyilas

Az extravagáns életmód megtestesítője. A parfümöknek játékosnak, vidámnak és karizmatikusnak kell lenniük, hogy kiegészítsék erőteljes személyiségét. A friss citrusos, üde és fehér virágos illatok keltik fel az érdeklődését: a Bvlgari Allegra Fantasia Veneta parfümjét imádni fogja.

Bak

Született irányító, aki érzelmileg is stabil, és ezt biztosítja másoknak is. A tömör, fás illatokat kedveli, amelyek jellegzetesek és megfelelően képviselik a státuszát. A Burberry Hero parfümjét imádni fogja!

Vízöntő

Különleges személyisége remek tárgyalópartnerré teszi, a legnehezebb helyzeteket is sikeresen megoldja. Az intenzív fás vagy borostyán jegyeket tartalmazó illatok segíthetik abban, hogy mindig két lábbal a földön álljon, ugyanakkor a frissítő fejjegyek a szárnyalás ígéretét hordozzák: ezek közé tartozik a Tiffany & Co. Rose Gold parfümje.

Halak

Nagyon érzelmes és empatikus, de misztikus oldalát szereti rejtegetni. Imádja a tengert, ami megnyugtatja, így ha örömet akar neki valaki szerezni, frissítő és üde illatot érdemes választani, amilyen például Calvin Klein Defy parfümje.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves