Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér november első felében

2023. október 31.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy szerencse horoszkóp
 3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér november első felében
© Shutterstock

3 csillagjegyre mesés időszak vár. 


Mindjárt itt az új hónap, és a jó hír az, hogy a horoszkóp üzenete szerint 3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz november első felében. Ha kíváncsi vagy, hogy a te csillagjegyedről is szó van-e akkor görgess lejjebb, és olvasd el a tudnivalókat. 

Kos

Te magad sem akarod majd elhinni, hogy milyen gördülékenyen megy minden. Mesés időszak elé nézel, és bizony a karrieredben és a magánéletedben is sikert sikerre fogsz halmozni. Sokszor fogod úgy érezni, hogy a szerencse tényleg melletted áll. Nos, ezzel nem tévedsz! Hamarosan fantasztikus híreket is fogsz kapni.

Ikrek 

Egy nehezebb időszak után végre azt érezheted, hogy a szerencse hozzád is beköszöntött. Ezt különösen a munkahelyeden fogod érezni, ahol mindig jókor leszel jó helyen, és ennek köszönhetően hamarosan egy előléptetés vagy fizetésemelés is várhat rád. Természetesen a siker mellé elengedhetetlen a kemény munka, de az biztos, hogy a csillagok melletted állnak.

Bak

Rád fér már egy kis szerencse. Ezt leginkább anyagi szempontból fogod megérezni, ugyanis olyan jól alakul a sorod, hogy akár egy nyereményjátékon is jelentősebb összeget nyerhetsz november első felében. Ha pedig vállalkozásod van, az biztos, hogy ott is rengeteg olyan szituációba kerülsz, ahol azt fogod mondani, hogy most tényleg szerencsés vagy.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves