Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád novemberben a csillagjegyed szerint

2023. november 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp novemberi horoszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád novemberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Siralmas vagy sikerekkel teli lesz számodra ez a hónap? A novemberi karrierhoroszkópból megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján előléptetésre vagy bukásra számíthasz-e!


Néhány állatövi jegynek komoly kihívásokkal kell megküzdenie, másnak viszont nincs más dolga, mint élvezni a sikert. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a novemberi karrierhoroszkópodat:

Kos

A kemény munkád végre kifizetődik Kos. A hálózatépítés és a képességeid bemutatása kulcsfontosságúnak bizonyul a hónapban. A kollégák és a felettesek észre fogják venni erőfeszítéseidet, és ez előléptetést jelenthet. Amennyiben szeretnél munkahelyet váltani, most arra is lehetőséged nyílik.

Bika

November első felében igazi mázlistának fogod érezni magad. A munkahelyeden nagyra értékelik az ötleteidet, a javaslataidat, és jó munkádért jutalmat kapsz. Azok, akik üzlettel foglalkoznak, jó eredményeket érnek el. Ám a hónap előrehaladtával sok nehézség adódhat, és előfordulhat, hogy nézeteltéréseid támadnak a kollégáiddal.

Ikrek

Egyesek Ikreket előléptetnek, mások pedig egy ígéretesebb munkalehetőségre bukkanhatnak a jelenlegihez képest, és akár külföldön kaphatnak egy rendkívül jövedelmező állást. A vállalkozások virágzanak, és több lehetőségük is adódhat a terjeszkedésre. A hónapban nagyon eredményesen zajlanak majd az üzleti tárgyalások.

Rák

Számodra átlagosan kezdődik ez a hónap, és aztán egyre több akadállyal, nehézséggel találod szembe magad. De ne aggódj Rák, megéri kitartanod, mert november második felében előléptetésre számíthatsz. Viszont azok, akik üzlettel foglalkoznak, legyenek óvatosak, mert a hónap végén komoly veszteség érheti őket.

Oroszlán

Szinte egész hónapban hallgathatod, mennyire értékes, kreatív, tehetséges ember vagy, és valószínűleg nemcsak szavakkal fognak jutalmaz téged. A csillagok arra intenek: őrizd meg a szerénységedet, különösen akkor, ha felkérnek arra, hogy megoszd másokkal a tudásodat, esetleg segíts nekik.

Szűz

A hónapban rettentően le leszel terhelve, pedig november közepén lehetőséged adódik arra, hogy megvalósítsd a karrierrel kapcsolatos vágyadat, ám most úgy érzed, sem erőd, sem szabad kapacitásod nincs hozzá. Ha van rá mód, delegálj feladatokat, kérj segítséget, máskülönben bánni fogod, ha nem élsz a lehetőséggel.

Mérleg

A következő hetekben lehetőséged nyílik arra, hogy elsajátíts néhány képességet, ami a karriered javát szolgálják. A kollégáid a hónap második felében fel fognak rád nézni. A vállalkozások felpörögnek, és újabb lehetőségük nyílhat a terjeszkedésre vagy arra, hogy nagyobb ismertségre tegyenek szert.

Skorpió

Nagyon kell fókuszálnod a hónapban, mert kevés is elég lehet ahhoz, hogy kellemetlenség érjen, és akár azt is elbukd, amit eddig felépítettél. Akár az előléptetésed, a szakmai jóhíred vagy egy előnyös üzlet is múlhat azon, mennyire figyelsz a részletekre. Megéri ez a feszült odafigyelés, mert óriási a tét.

Nyilas

Új munkalehetőségek kínálkoznak, ami akár külföldre utazással, vagy egy másik országban való letelepedéssel járhat. Mások pedig itthon élvezik a sikert, a felettesek elismerését, és azt, hogy előléptetik őket. A vállalkozások robbanásszerű fejlődésnek indulhatnak, és akár külföldre is eljuthat a hírük.

Bak

Váratlan zökkenőkkel kell számolnod a karrieredben, Bak. Inkább próbáld meg megelőzni a lehetséges kellemetlenségeket, mintsem utólag igyekezz menteni, ami menthető. A hónap előrehaladtával a dolgok rendeződnek, és megnyugodhatsz a munkáddal kapcsolatban. A vállalkozások a kezdeti nehézségek után stabilizálódnak.

Vízöntő

Komoly kihívásokkal kell szembenézned a munkában, és nagyon keményen kell majd dolgoznod. Nem vagy megelégedve a helyzeteddel, és még a túl nagy nyomástól is szenvedsz. Azok, akik üzlettel foglalkoznak, legyenek óvatosak, mert átverhetik vagy egyéb kellemetlenségek érhetik őket a figyelmetlenségük miatt.

Halak

Nem kezdődik valami fényesen a november számodra, Halak. A nem együttműködő kollégák sok stresszt okoznak, és hátráltatnak téged az előrehaladásban. A hónap második felében a dolgok javulni fognak, és az összpontosítás, a kemény munka elnyeri méltó jutalmát. A vállalkozóknak is meg kell majd küzdeniük azért, hogy a felszínen maradjanak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves