Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akire sorsfordító találkozás vár még áprilisban

2024. április 17.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire sorsfordító találkozás vár még áprilisban
© Shutterstock

Ez a 3 csillagjegy fontos napokra számíthat.


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegyre sorsfordító találkozás vár még ápriliban. Vannak, akik egy új barátra tesznek szert, de olyan is lesz, akinél inkább a szerelmi élete kerül a középpontba. Görgess lejjebb, és kiderül minden! 

Kos

Egy új barátra teszel szert, akivel nem csupán érzelmileg kerültök hamar közös nevezőre. Ki fog derülni, hogy ez a bizonyos barát támasz lehet abban, hogy elérd a céljaidat, és akár szakmai szempontból is összefonódhat idővel az életetek. Különleges kapcsolat lesz, amire megéri vigyázni.

Ikrek

Egy különleges személy lép be az életedbe, aki hamar elvarázsol. Ebből a kapcsolatból nagyon hamar mély szerelem is lehet, és habár kicsit félsz a gyors tempótól, érezni fogod, hogy most valami igazit és egyedit találtál. Az egész életedre nagy hatással lesz, és talán pont emiatt a személy miatt egy kicsit másképp fogod látni a dolgokat, mint korábban.

Szűz

A véletlennek köszönhetően találkozol valakivel, aki nagy hatással lesz az életedre, különösen a karrieredre. Ez a bizonyos valaki egy olyan ajánlatot tehet neked, amit nehéz lenne visszautasítani, hiszen hatalmas lehetőségről van szó. A szakmai előrelépés nem fog elmaradni idén, ebben biztos lehetsz, de közben egy mentor is ott lesz  veled, hogy segítsen.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves