Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerencsés napok

3 csillagjegy, akinek a Mars ad extra energiákat a héten

2024. április 15.

1 perc olvasás

ELLE

bolygóállás horoszkóp Mars 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Mars ad extra energiákat a héten
© Shutterstock

Néhány csillagjegy előtt most új lehetőségek nyílnak meg.


A Mars mozgásának köszönhetően egy-egy csillagjegy egyszerűen megállíthatatlannak érzi majd magát a következő napokban. A plusz energiákat az életük bármely területén hasznosíthatják.

Egyesek számára anyagi szempontból lesz sikeres ez a hét, míg mások a magánéletükben zárhatják le a régi vitákat.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, akinek a Mars energiái segítik az életét

Bika

Az utóbbi időben a munka foglalta le a gondolataidat, azonban most a szerelem kerülhet a középpontba. A társaddal olyan romantikus élményekben lehet részetek, amire már régen nem volt példa, ez pedig mindkettőtöket feltölt energiával. Élvezd ki ezeket a napokat!

Vízöntő

A következő napokban úgy érzed, hogy bármi sikerülhet, amit eltervezel – és ez így is van! De ne szálljon a fejedbe a dicsőség, mert csak akkor érhetsz el sikereket, ha a figyelmedet sikerül összpontosítanod. Elsősorban anyagi téren számíthatsz gyarapodásra, ha kihasználod a lehetőségeidet.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Halak

A szerelmi életed kissé kaotikus volt az elmúlt hetekben, a társaddal nem mindenben egyezett a véleményetek. Most azonban közös hobbit találhattok, ami közelebb hoz titeket egymáshoz, és végre lesz elég bátorságod ahhoz is, hogy felhozd azokat a témákat, amelyek miatt konfliktus robbanhat ki köztetek. Hidd el, most sikerülni fog, hogy tisztázzátok a félreértéseket!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves