Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. április 15-21.: A Rákot megnyugtatja az univerzum, az Oroszlán egész élete megváltozik

2024. április 15.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. április 15-21.: A Rákot megnyugtatja az univerzum, az Oroszlán egész élete megváltozik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Az április 20-ai Jupiter-Uránusz együttállás már a héten felforgathatja a csillagjegyek életét. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A szenvedélyed hajt előre, de néha akadályokba ütközöl. Amikor kétségeid támadnak a következő lépéseddel kapcsolatban, ne feledd: az álmaid megérik az erőfeszítést. Szerencsére a Jupiter és az Uránusz hatása innovatív megoldásokat és önbizalomnövelést ígér a merész lépések megtételéhez.

Bika

Szerencsére nem sietsz nagy döntéseket hozni, mivel a Merkúr retrográd közben folyamatosan az érzelmi hullámvasúton ülsz. A jegyedben lévő Jupiter-Uránusz együttállás azt jelzi, hogy az elkövetkező hetekben jelentős változásokra számíthatsz, és az életeddel együtt a gondolkodásmódod is megváltozik.

Ikrek

Ezen a héten a csillagok arra biztatnak, hogy kapcsolódj a belső éneddel. Ezt megteheted relaxációval, de akár valamilyen művészeti formával is. Érdemes lehet több időt töltened egyedül, és erre a célra fókuszálni. Ha sikerrel jársz, meglepő élményekben lehet részed.

Rák

A napokban megkérdőjelezed, hogy jó úton jársz-e, és a megfelelő személyek vesznek-e körbe. Az e heti Jupiter-Uránusz együttállás rámutat a hamis barátokra, de ezzel együtt az igaziakra is. Viszont valószínűleg nagyon is jó úton jársz, és ezt meg is fogja mutatni neked az univerzum, kedves Rák.

Oroszlán

Az egész életed megváltozhat a héten, Oroszlán. A legjobb, ha most csak sodródsz az árral, a többit pedig az univerzumra bízod. Ha pedig válaszokra van szükséged, akkor a legjobb, ha önmagadban keresed őket. A csillagok arra biztatnak, hogy szólítsd meg a belső énedet, ami minden kérdésedre tudja a választ.

Szűz

A napokban a Merkúr retrográd egyik nap feltépheti a múlt sebeit, a másik nap pedig a legnagyobb nyugalomban részesít, szóval elég változékonyan telnek a napjaid. Ugyanakkor a Jupiter-Uránusz hatalmas áldásokban fog részesíteni, ami kárpótol a sok huzavonáért és fájdalomért a mindennapokban.

Mérleg

A héten átgondolod jelenlegi kapcsolataid stabilitását, és azon töprengsz, hogyan változtasd meg őket. De ne feledd, nem csak neked vannak igényeid és elvárásaid! Ahhoz, hogy kielégítőek legyenek a kapcsolataid, és működjön az adok-kapok, neked is bele kell tenned annyit, mint amennyit vársz.

Skorpió

A Merkúr retrográd segít kihozni belőled a legjobbat. Az igazi kihívás abban rejlik Skorpió, hogy teret adsz a növekedésnek, és új szokásokat és rituálékat alakítasz ki az életedben. A heti Jupiter-Uránusz együttállással itt a tökéletes alkalom arra, hogy olyan társakat és mentorokat keress, akik a segítségedre lehetnek az átalakulásban.

Nyilas

Csak azért, mert pontos dátumot adtál meg egy álmod megvalósulására, még nem jelenti azt, hogy az univerzum abban a pillanatban juttatja el hozzád, amikor szeretnéd. A Merkúr retrográd arra emlékeztet, hogy a rohanás félrelépésekhez és félelem alapú döntésekhez vezethet. Előbb még meg kell tenned valamit, mielőtt megkaphatnád a vágyadat!

Bak

Ez a hét arra emlékeztet, hogy a boldogságod a legfontosabb. Mostanában túl sokat hajszoltad a pénzt, a sikert, de közben egyáltalán nem érezted jól magad. A Merkúr retrográd célja, hogy megerősítse benned: az számít igazán, ami tiszta örömet okoz és nem kell érte görcsösen küzdened.

Vízöntő

Mostanában aggódsz amiatt, hogy mások hogyan látnak téged. A Merkúr retrográd utolsó hete arra emlékeztet: néha szükséged van a kényelmetlenség érzésére, hogy kimozdítson a komfortzónádból egy olyan térbe, ahol megtörténhet a növekedés.

Halak

Ezen a héten szeretnél átfogó változtatásokat végrehajtani az életedben, és bár az azonnali cselekvésre és a környezet átalakítására irányuló késztetés erős lehet, fontos, hogy fokozatosan kezdj bele a dolgokba. Ha túl sok változtatást hajtasz végre egyszerre, fennáll az esélye annak, hogy nem lesznek tartósak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves