Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akinek a pénzügyi helyzete váratlan fordulatot vesz

2024. április 16.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a pénzügyi helyzete váratlan fordulatot vesz
© Shutterstock

A következő napokban néhány csillagjegy anyagi helyzete megváltozik.


A bolygómozgások következtében pozitív és negatív energiák is felszabadulnak, ez pedig azt eredményezi, hogy egy-egy csillagjegy pénzügyei sikeresen alakulnak, másoknál viszont rosszul sülhetnek el a tervek.

Ha nyitott szemmel jársz, kihasználhatod a lehetőségeket, a problémákat pedig sikeresen elkerülheted, de ehhez tisztában kell lenned azzal, mire számíthatsz.

Nézd meg, te is az érintettek között vagy-e!

3 csillagjegy, akinek érdemes figyelnie az anyagiakra

Nyilas

Eddig nem voltál tudatában annak, de most tényleg a helyeden vagy szakmailag. Egy váratlan fizetésemelés azonban rádöbbent, hogy a jelenlegi munkahelyeden igazán megbecsülnek, ez pedig boldogsággal tölt el. Ne élj vissza a főnökeid bizalmával, számítanak rád!

Bak

A hónap első felében többet költöttél, mint ami ideális lett volna, ennek pedig lesznek következményei. Mostantól legyél kicsit körültekintőbb, és az extra kiadásokat halaszd későbbre. Ha ügyes vagy, nem alakul ki nagyobb probléma, de most egy utazás biztosan nem fog beleférni a keretedbe.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Nem bánsz túl jól a pénzzel, de egy korábbi befektetésednek köszönhetően most extra jövedelemhez juthatsz. Ez a lehető legjobbkor jön, ugyanis olyan kiadásaid keletkezhetnek, amikkel nem számoltál. Most minden rendben lesz, de legen ez egy jel, hogy a pénzhez való hozzáállásodon még dolgoznod kell.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves