Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 17: A Kos egy kivételes lehetőségre bukkanhat, a Szűz mindenben sikeres lesz 

2024. április 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. április 17: A Kos egy kivételes lehetőségre bukkanhat, a Szűz mindenben sikeres lesz 
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint sikeres vagy családias napot tölthetnek el a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Tartsd nyitva a szemedet és füledet minden új lehetőség előtt, Kos. Még ha nem is szokásod újságot olvasni, akkor is érdemes lenne. Lehet, hogy meg fogsz lepődni azon, amit benne találsz!

Bika 

Ma erős benned a segíteni akarás, Bika. Arra ösztönöz, hogy kérés nélkül is segíts másokon. Ne törődj azzal, hogy nem tudod, mit csinálsz, majd úgyis látni fogod az eredményt! Mindenesetre az erőfeszítéseid nem maradnak észrevétlenül. 

Ikrek 

A mai nap valószínűleg egy újabb mozgalmas nap lesz számodra, Ikrek. Előfordulhat, hogy délelőtt önkéntes tevékenységet folytatsz, majd délután elvégzed a kötelező feladatokat. Mi lenne, ha este együtt vacsoráznátok a barátokkal és átbeszélnétek ezt az izgalmas napot? 

Rák 

Ma elfog a nosztalgia érzése kedves Rák, és valószínűleg minden régi dolog foglalkoztatni kezd. Régi fényképeket nézegetsz, olyan tárgyakra vadászol, amik gyerekkorodban is megvoltak, illetve szívesen beszélgetsz az idősebb rokonokkal. 

Oroszlán  

Csodálatos nap lesz ez, Oroszlán, mivel mindenki nagyon kedves lesz veled. A partneredet különösen közel érzed magadhoz, és ha eddig még nem került rá sor, most komolyan fontolgatni kezditek a házasságot. 

Szűz 

Ma lelkes és optimista vagy, Szűz. Valószínűleg azt tapasztalod majd, hogy a problémák kezdenek megoldódni a munkahelyeden. Az előrejelzések szerint, mindenben sikeres leszel, amit most csinálsz, ezért merj nagyot álmodni. 

Mérleg 

Sok mindenért hálás lehetsz, Mérleg. Miért nem mész el ma ünnepelni a barátokkal? Felejtsd el a munkahelyi és családi gondokat, és kapcsolódj ki! Megérdemled a szünetet!  

Skorpió  

A mai napot a papírmunkának és a pénzügyek rendbetételének kellene szentelni, Skorpió. Ha ez megtörtént, este lazíthatsz a barátaiddal és a szeretteiddel. Jelenleg különösen intuitív vagy, így képes leszel felfogni a körülötted lévők minden kimondatlan gondolatát és érzését. 

Nyilas 

Talán új üzleti vállalkozás indításán gondolkodtál. Ha igen, akkor valószínűleg találkozol az ideális üzleti partnerrel. Légy résen a nap folyamán, mert soha nem tudhatod, mikor ismerkedhetsz meg azzal a különleges emberrel, akire jelenleg nagy szükséged van.

Bak 

Ez egy csodálatos nap lesz számodra, Bak. Jól nézel ki, jól érzed magad, és ez meg is látszik! Ez a nap a kedvesség és az együttműködés napja. Azt tapasztalhatod, hogy a családod kérés nélkül is segít otthon. Ez nem egy tipikus nap lesz! 

Vízöntő 

Ez egy jó nap az információk elemzésére, Vízöntő. Kifejezetten éles üzleti érzékkel rendelkezel, amit érdemes kihasználni. Függetlenül attól, hogy egy kreatív projekten, vagy egy üzleti terven dolgozol, minden jel arra utal, hogy az erőfeszítéseid gazdag jutalmat hoznak.  

Halak 

Lelkiismeretes, szorgalmas vagy, Halak, de ma inkább az otthonról, mint a munkáról szólnak a gondolataid. Különösen közel érzed magad a családhoz és barátaidhoz. Ők jelentik neked a legtöbbet. A munka, sőt a karrier is jöhet-mehet, de a barátok és a család örökkévaló. Élvezd, hogy ma velük lehetsz. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves