Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. május 6-12.: A Kos a bőség korszakába lép, a Skorpió életében megszűnnek a nehézségek

2024. május 06.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. május 6-12.: A Kos a bőség korszakába lép, a Skorpió életében megszűnnek a nehézségek
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A május 7-ei újhold a Bikában segít a csillagjegyeknek a megújulásban. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A bőség korszakába lépsz. A 7-ei Bika újhold alkalmat kínál arra, hogy bármiből pénzt csinálhass, amiből csak szeretnél. Ugyanakkor talán azt érzed, kockáztatnod kellene ahhoz, hogy nagyot szakíthass. A Nap 7-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, és megadja azt a magabiztosságot, és bátorságot, amivel ezt megteheted, ha szükséges.

Bika

Egy kaotikus április után, amikor a hőst játszottad, a 7-i újhold a Bikában elhozza számodra a nagyon szükséges én-időt. Soha nem volt még egyértelműbb, hogy ideje szünetet tartanod. Mikor volt utoljára szabadnapod? A Nap a 7-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, és szilárd támogatást nyújt a barátoktól és a kollégáktól, hogy önmagadra koncentrálhass.

Ikrek

A 7-i újhold a Bikában egy olyan pillanat, amikor megújítod a meditáció, a pihenés és a mentális egészség iránti elkötelezettségedet. Annyira elfoglalt elméd van, hogy mindig csak pörög és pörög, de az univerzum most azt üzeni: húzd ki a konnektorból és állj le. A Nap a 7-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, és arra késztet, hogy komolyan elkezd bevezetni az új szokásaidat.

Rák

A Bika újhold segít kapcsolatba kerülni azokkal az emberekkel, helyekkel és dolgokkal, amik miatt érdemes élni. Remek időszak ez a randizáshoz, akár a pároddal, akár a legjobb barátoddal teszed, és hogy megoszd a jövőre vonatkozó álmaidat. A Nap a 7-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, egyértelművé téve, hogy jelenleg azoktól kapod a legnagyobb támogatást, akik osztják a nézeteidet.

Oroszlán

A magvak, amiket az e heti Bika újholdkor elültetsz 7-én, arra szolgálnak, hogy megszilárdítsák karriercéljaidat a következő hat hónapban és azon túl is. Amit most csinálsz, apró és jelentéktelen lépésnek tűnhet, de tudd: a háttérben az univerzum is dolgozik. A Nap a 7-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, és arra késztet, hogy megbízható pénzügyi és érzelmi támogatást a keress céljaid eléréséhez.

Szűz

Kétségbeesetten próbálod integrálni mindazt, amit az elmúlt hat hónapban tanultál a munkahelyeden vagy az iskolában. Újholdkor végre siker koronázza az erőfeszítéseidet, és gond nélkül levizsgázhatsz vagy előléptethetnek. A Nap a 7-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, és arra biztat, hogy vágj bele a párkeresésbe vagy egy hosszú távú projekted megvalósításába.

Mérleg

A múltban a kényelmet választottad a növekedés helyett. Most az erőfeszítéseid, amiket 7-én, a Bika újholdkor teszel, segítenek megszilárdítani a kapcsolataidat és új szintre emelni őket. Egy kicsit szomorú lehetsz azért, mert néhány kapcsolatod véget ér, amik már jó ideje nem működnek, de gondolj arra: mennyi mindenről maradnál le, ha engednéd, hogy visszafogjanak.  

Skorpió

Végre véget érnek a nehézségek az életedben. A 7-i Bika újhold elhozza a gyógyulást. A héten leszámolhatsz az adósságokkal, a problémákkal, mindazzal, amik eddig megnehezítették az életedet. Mivel most minden biztos talajon áll, a napokban elindított együttműködések sokkal fenntarthatóbbak és tartósabbak lesznek.

Nyilas

Az optimalizálás a rögeszméddé vált. De valóban ennek köszönheted azt, hogy javult az egészséged, a karriered, de kezdesz egyre merevebb, görcsösebb lenni. A Bika újhold arra emlékeztet, hogy mindeközben nem ártana szórakoznod is és élvezni azt, amit megteremtettél.

Bak

7-én a Bika újholdja a földi gyönyörök kertjébe invitál. Édes románcok, szenvedélyes együttlétek és az élet egyszerű örömei veszik át az uralmat az életed felett. Továbbá a Nap 7-én a kapcsolódik a Szaturnuszhoz, ami lassúságra és a hétköznapokban való öröm megtalálására bátorít.

Vízöntő

Elégedetlen vagy az otthonoddal? Akkor használd ezt a hetet arra Vízöntő, hogy kicsit felturbózd a környezetedet, és olyan hellyé varázsold, ami tökéletesen megfelel az igényeidnek: a béke és a harmónia a birodalmának. A Nap 7-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, ami anyagi támogatást hozhat a céljaid megvalósításához.

Halak

Jó, hogy figyelsz arra, milyen táplálékokat viszel a szervezetedbe. De arra is ügyelsz, hogy milyen egészséges tartalmat fogyasztasz? A 7-i újhold idején megtalálhatod azokat a podcastokat, magazinokat és könyveket, amik minőségi tartalommal láthatnak el a kedvelt témáidban.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves