Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 7: A Rák az áttörés küszöbén áll, a Szűz hamarosan eléri célját

2024. május 07.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. május 7: A Rák az áttörés küszöbén áll, a Szűz hamarosan eléri célját
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint tele vannak energiával a csillagjegyek és tettre készek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nehéz lehet ma számodra a másokhoz való alkalmazkodás, mert az az érzésed, hogy nem látnak olyan tisztán a dolgokat, vagy nem érzik át annyira, mint te, Kos. Talán úgy érzed, mindenki sekélyes. A legjobb, ha a saját fejed után mész és nem vársz rájuk!

Bika 

Nagyon sok fizikai energiád van, Bika. Időnként úgy érezheted, hogy az erő végtelen forrása vagy. Éves ciklusod csúcspontján jársz, amikor a dolgok drámai csúcsot érhetnek el. Viszont a csúcsponthoz kapcsolódó nehézségek valószínűleg agresszív fellépésre késztetnek, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan akarod.  

Ikrek

Úgy érezheted, mintha nem kapcsolódnál az eszméidhez vagy a céljaidhoz. Annak ellenére, hogy megpróbálod mozgásba hozni a dolgokat, nem igazán sülnek el úgy, ahogy szeretnéd. Most nagy szükséged lenne a támogatásra Ikrek, mert jelenleg kissé elveszettnek érzed magad. 

Rák 

Jókedvű és élénk vagy. Rengeteg fizikai erő áll a rendelkezésedre, Rák, és minimális erőfeszítéssel óriási lépéseket tehetsz a céljaid megvalósításáért. Használd ki ezt, és összpontosíts a saját igényedre. Nagyon sok támogatás áll a rendelkezésre, ami segít elérni a céljaidat. 

Oroszlán 

Ez azon esetek egyike, amikor úgy érzed, egy másodpercnyi habozás nagyon sokba fog kerülni. Ennek ellenére beletelik egy kis időbe az információk feldolgozása és integrálása, mielőtt készen állnál a cselekvésre. Ne haragudj magadra, amiért úgy intézed a dolgokat, ahogy. 

Szűz 

Most nagyszerű helyzetben vagy, hogy jelentős lépést tegyél az életedben, Szűz. Rengeteg fizikai energiával és hihetetlenül magas önbecsüléssel párosulva, megvan az, ami ahhoz kell, hogy számottevő előrehaladást érj el a nagyobb célok felé.

Mérleg 

Úgy érezheted, most nem férsz hozzá a fizikai energiádhoz, Mérleg. Frusztrációt tapasztalhatsz, amikor megpróbálsz sportolni. Nem érzed azt, hogy a dolgok olyan könnyen olajozottan mennének, mint kellene. Ez az érzés megviseli az önérzetedet. 

Skorpió 

Tele vagy ma erővel és önbizalommal. Ugyanakkor úgy tűnik, valaki megpróbálja felborzolni a kedélyeidet azzal, hogy önző veled szemben és nem tisztel téged. Ez valószínűleg konfliktushoz vezet. A jó hír az, hogy a kialakult helyzet rámutat egy lehetőségre, ami végső soron hasznos lehet. 

Nyilas 

Úgy érezheted, mintha saját igényeid és napirended elveszne az események forgatagában. Az eszköztáradhoz hozzáadandó titkos kulcs az a képesség az, hogy sodródj az árral. Kulcsfontosságú, hogy alkalmazkodóképes legyél. 

Bak 

Fizikai erőd a csúcson van, Bak. Remek alkalom ahhoz, hogy komolyan foglalkozni kezdj a sporttal. Közben a munkahelyeden elismerik a vezetői képességeidet. Magabiztos, motiváló személyiséged pozitív energiát sugároz. Lehetőséged van arra, hogy ebben az időszakban csodálatosan produktív legyél.  

Vízöntő  

Határozatlannak, bizonytalannak érezheted magad, pedig egy nehéz döntés vár rád, Vízöntő. Két különböző irányba is húzol, és nehezen tudsz elvonatkoztatni az érzelmeidtől. Próbáld a nagy egészet nézni és azt, mik lehetnek a döntéseid hosszú távú következményei.

Halak 

Jól érzed magad, köszönhetően az önbizalom növekedésnek, ami emlékeztet arra, hogy bármire képes vagy. Megvan a képességed ahhoz, hogy sok mindennel zsonglőrködj egyszerre, és fizikai állóképességed a gyors tempó megtartásához.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves