Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÖRÖMHÍR

3 csillagjegy, akit örömhír ér május második felében

2024. május 19.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit örömhír ér május második felében

Ennek a 3 csillagjegynek új irányt vehet az élete egy örömhír hallatán.


A hétvégén a Vénusz-Uránusz és Nap-Jupiter is együttáll a Bikában, és ezek igazán szerencsés és örömteli helyzeteket eredményezhetnek. A legtöbb állatövi jegy békés napok elé néz, és sikerül testi-lelki szinten feltöltődniük, ám a horoszkóp szerint 3 csillagjegy ennél is többre számíthat, mivel ők örömhírt is kapnak.

Kos

Végre mérföldkőhöz érhetsz, Kos. Olyan örömhírt kapsz, ami elősegítheti a karrierreddel, a vállalkozásoddal, a nagy álmaiddal kapcsolatos vágyaidat. Ez lehet az, amire annyit vártál, vagy amiért annyit dolgoztál.  Nyugodtan bonts pezsgőt és örülj a sikerednek, illetve a szerencsédnek!

Bika

Nem is kérdés, hogy vár rád valami egészen jó dolog, hiszen a te jegyedben vannak az együttállások. Készülj Bika, mert ritka nagy szerencséd lehet és összejöhet valami olyan, amiben talán reménykedni sem mersz. Minden esély megvan arra, hogy anyagiakkal kapcsolatos örömhírt hallj a hétvégén.

Mérleg

A Hold a jegyedben időzik a hétvégén, kedves Mérleg, és számíthatsz arra, hogy kissé érzékennyé tesz. Így nem is csoda, ha örömkönnyeket ejtesz a jó hír hallattán, amit kapni fogsz, főleg, hogy közvetve, vagy közvetlenül, de téged is érint. Valamely szeretted oszthat meg veled egy örömteli fejleményt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves