Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek megváltozik a szerelmi élete a hétvégén

2024. május 18.

1 perc olvasás

ELLE

hétvége horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek megváltozik a szerelmi élete a hétvégén
© Shutterstock

Néhány csillagjegy magánélete a feje tetejére áll ezen a hétvégén.


A bolygómozgásoknak köszönhetően egy-egy csillagjegy szerelmi életében jelentős változások állhatnak be.

Ez egyeseknek szenvedélyes pillanatokat, másoknak pedig békülést hozhat, de olyanok is akadnak, akiknek talán véget ér a kapcsolatuk.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e az érintettek között, és ha igen, mi vár rád!

3 csillagjegy, akinek átalakul a magánélete

Ikrek

Megesküdtél magadnak, hogy egy korábban lezárt kapcsolatot nem kezdesz újra, ám most meginoghatsz. Talán az elhatározásod mégsem annyira stabil, mint azt korábban gondoltad. Mielőtt azonban döntenél erről a kérdésről, adj magadnak időt még akkor is, ha a másik fél sürget, mert mindenáron szeretné, ha újra a partnere lennél.

Oroszlán

A haragtartásban nagy mester vagy, ez azonban nem mindig célravezető. Ha a párkapcsolatodban ez már elviselhetetlen szinten tart, akkor itt az ideje, hogy leüljetek átbeszélni a jövőtöket. Talán most jöhet el az a pont, amikor mindketten belátjátok, hogy talán külön utakon kell folytatnotok.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

A büszkeséged néha megakadályozott abban, hogy nyiss más emberek felé. Most azonban megjelenhet valaki az életedben, akinek a kedvéért még a régi szokásaidon is hajlandó vagy változtatni. Adj neki egy esélyt, ugyanis most minden ideális ahhoz, hogy megtaláld azt az embert, aki egy életen át a társad lesz majd.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves