Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 20: A Mérleg élete mától sokkal jobb lesz, a Vízöntő terveit keresztülhúzzák

2024. május 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. május 20: A Mérleg élete mától sokkal jobb lesz, a Vízöntő terveit keresztülhúzzák
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint ma igazán pihentető nap vár a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Próbálj meg ma nem aggódni túl sokat, Kos. Sokat segít az, ha odafigyelsz a részletekre, és mindent előre megtervezel, legyen szó a mai napról vagy akár a holnapiról. Nyugodtan foglalkozz a saját dolgaiddal, nem kell mindig mások kedvében járnod!

Bika

Van néhány olyan aspektusa az életednek, amiket az utóbbi időben elhanyagoltál, és kísérteni fognak egy olyan napon, mint a mai, Bika. Győződj meg arról, hogy lépést tudsz tartani az összes kötelezettségeddel.

Ikrek

Mostanában talán könnyebben léphetsz kapcsolatba másokkal, Ikrek. Érdemes lenne újra felvenned a fonalat azokkal a barátokkal vagy családtagokkal, akikkel esetleg elvesztetted. Izgalmas dolgokat tudhatnál meg!

Rák

A legjobb, amit ma tehetsz, ha önmagadra koncentrálsz, Rák. Így nem csak a hangulatod lesz jobb, de sokkal több dolgot is megvalósíthatnál annál, mint azt tervezed. Persze lesznek olyanok, akiknek nem tetszik majd, hogy nem velük foglalkozol.

Oroszlán

A döntéseket ma még a szokásosnál is nehezebb lesz meghozni, Oroszlán. Szükségét érezheted annak, hogy előbb biztosra menj, amennyire csak lehetséges, és ehhez igyekszel minél több véleményt meghallgatni.

Szűz

A pihenés és az elmélkedés ideje nagyon fontos a kiegyensúlyozott testi-lelki közérzetedhez. Ne gondold, hogy mindig úton kell lenned ahhoz, hogy előrehaladj. Tedd félre az örökmozgó természetedet ma, és lazíts!

Mérleg

A következő négy hétben a dolgok egyre inkább a te javadra fognak alakulni, Mérleg. A mai napon már látni fogod a fényt az alagút végén, és bár eleinte azt tapasztalhatod, hogy minden lassan halad, utána egy-kettőre beindulnak az események.

Skorpió

Az utóbbi időben olyan érzésed van, mintha semmi sem történne. Valójában ez egy fontos időszak, mikor le kell lassulnod és tervezni. Mi lenne, ha már ma elkezdenéd felvázolni, hogyan képzeled el a következő 5 évedet?

Nyilas 

Nem árt tudnod arról Nyilas, hogy gyakran a komor hozzáállásod súlyosan megterheli azokat, akiket szeretsz. Vigyázz, ne bánts meg másokat csak azért, mert tudod, hogy úgyis megbocsátanak neked!

Bak

Érdemes lenne kicsit lelassítanod Bak, különösen akkor, ha nem tudod, merre menj tovább az utadon. Lehet, hogy nem ezt a tanácsot vártad, de megéri előbb gondolkodnod, tervezned és esetleg kivárni egy kedvezőbb időszakot.

Vízöntő

A mai napra vagy akár a jövőre nézve mindent megterveztél, erre ma váratlanul teljesen keresztülhúzhatja a számításaidat. Jobbik esetben csak a napodat kell átalakítanod, rosszabbik esetben akár a jövővel kapcsolatos elképzeléseidet.

Halak

Van néhány fontos dolog, amit meg kell tenned, és erre ma a sors kíméletlenül emlékeztet is, kedves Halak. Egy fontos időszak előtt állsz - mikor nagy a tét -, és nem szabad félned a változásoktól.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves