Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. május 20-26.: Az Ikrek szerelmi élete mesésen alakul, a Szűz tavaly kitűzött céljai megvalósulnak

2024. május 20.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. május 20-26.: Az Ikrek szerelmi élete mesésen alakul, a Szűz tavaly kitűzött céljai megvalósulnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A 23-ai Nyilas telihold rengeteg lehetőséget teremt a csillagjegyeknek ahhoz, hogy megvalósítsák céljaikat. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A 23-ai telihold a Nyilas jegyében megvilágítja az utazással, az oktatással és a spiritualitással kapcsolatos terveidet. Milyen lépéseket tettél tavaly december óta, hogy megvalósítsd az ezekkel kapcsolatos elképzeléseidet? A héten megkezdődik az Ikrek hava és lehetőséget teremt arra, hogy megvalósítsd a vágyaidat!

Bika

Ez a hét magas csúcsokat és mélypontokat hoz számodra, Bika, és mindez egyszerre történik. A Vénusz és a Jupiter 23-án találkozik a jegyedben, szeretetet, támogatást és szépséget hozva. Ugyanakkor a telihold a Nyilas jegyében rávilágít a szőnyeg alá söpört problémákra, amikkel foglalkoznod kell.

Ikrek

A Nyilas telihold valósággal kihúzza a lábad alól a talajt. Komoly kihívásokkal találod szembe magad. Ám ezeket most nem negatívumként, sokkal inkább lehetőségként kellene felfognod, mivel segíthetnek jobb irányba terelni az életedet. De legalább a szerelmi életed mesésen alakul, és áttörésre számíthatsz.

Rák

A héten kezdődik az Ikrek szezon, ami lehetőséget teremt arra, hogy egy lépést hátralépj, és az életed megfigyelője legyél. Tényleg olyan szörnyű a helyzet, mint amilyennek látod, Rák? Valóban ennyire súlyosak a problémáid? Elmélkedj ezeken, és ne siess most újabb feladatokat, kihívásokat vállalni.  

Oroszlán

23-án a Nyilas teliholdja megvilágítja öröm szektorát. Az elmúlt hetekben főleg a karrieredre összpontosítottál, és most végre lehetőséged nyílik visszatérni a randevúzáshoz. A Jupiter 25-én az Ikrek jegyébe költözik, és a terjeszkedés korszakát nyitja meg. Remek időszak ez az új szerelmi, baráti és üzleti kapcsolatok kialakításához.

Szűz

A Nyilas teliholdja 23-án az otthonodat és a családodat helyezi reflektorfénybe. Akár hiteligénylésről, akár teherbe esésről, akár költözésről legyen szó, a 2023 decemberében kitűzött célok elérik a csúcspontjukat. A Jupiter 25-én az Ikrek jegyébe költözik, és a következő egy év számodra a növekedésről fog szólni.

Mérleg

A 23-ai telihold a Nyilas jegyében a kapcsolataidra hívja fel a figyelmedet, amik fordulóponthoz érkeznek. A minőségi kapcsolataidat megerősíted és megreformálod, míg az előnytelen kötelékeket inkább megszakítod. A Jupiter pedig 25-én belép az Ikrekbe, és izgalmas tanulási, fejlődési lehetőségeket hoz neked.

Skorpió

A Nyilas teliholdja 23-án megvilágítja a pénzszektorodat. Milyen célokat tűztél ki az elmúlt év végén a pénzügyi helyzeted javításával kapcsolatban? Megvalósítottad őket, vagy még távolabb kerültél tőlük? A siker kulcsa a segítségkérés lehet. A Jupiter 25-én beköltözik az Ikrekbe és segít neked egyenesbe jönni.

Nyilas

A telihold 23-án a jegyedben van, és minden szem határozottan rád szegeződik. Az egészségügyi és a külsőddel kapcsolatos célok, amiket még decemberben kezdtél el megvalósítani, elérik a csúcspontjukat. Jó híreket hallhatsz az egészségeddel kapcsolatban és bókesőre számíthatsz, Nyilas. Aztán 25-én uralkodó bolygód, a Jupiter beköltözik a partnerségi szektorodba, és segít megerősíteni a kapcsolataidat.

Bak

A napokban nehéz lesz bármiféle egyensúlyt találnod, Bak. Az lenne a legjobb a héten, ha egy-két napra elutaznál és kikapcsolódnál, de valószínűleg inkább teljes gőzzel beleveted magadat a munkába. A Jupiter 25-én az Ikrek jegyébe költözik, és segít bölcsebb döntéseket hozni, hogy a fókusz végre a saját testi-lelki jóléteden legyen.

Vízöntő

Az utóbbi időben talán elveszettnek érezted magad, ám ez megváltozhat a héten. Új barátokra, partnerre, akár ismerősökre tehetsz szert. A munkahelyeden pedig hirtelen népszerűvé válhatsz. Aztán 25-én a Jupiter az Ikrekbe költözik, és lehetőséget teremt arra, hogy előrelépj a karrieredben.

Halak

A 23-i telihold a Nyilas jegyében áttörést és csúcspontot hoz a karrieredben. A december óta kidolgozott projektek befejeződnek, és végre élvezheted a munkád gyümölcsét, miközben a továbbiakon gondolkodsz. Aztán 25-én a Jupiter az Ikrek jegyébe költözik, és számíthatsz a magánéletedben történő pozitív fejleményekre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves