Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Heti horoszkóp

3 csillagjegy, aki nagy kihívást kap az élettől a héten

2023. szeptember 19.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szeptember 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki nagy kihívást kap az élettől a héten
© Getty Images

A következő napok néhány csillagjegy számára megterhelőek lesznek.


Egy-egy csillagjegy nehéznek érezheti a hét hátralévő napjait. Nem feltétlenül úgy alakulnak a napjaik sem a munka, sem a magánélet területén, ami kielégítő lenne számukra.

Az évszakváltás mindenkire hatással van, és a rövidülő nappalok is megviselhetnek, de ez az időszak is véget fog érni hamarosan.

3 csillagjegy, akinek nehéz hete lesz

Szűz

Úgy érzed, túl sok olyan változás állt be az életedben, amire nem voltál felkészülve semmilyen szempontból. Véleményed szerint túl sok elvárást támasztanak veled szemben mások, pedig valójában te vagy az, aki túl sokat vállalsz, mert bizonyítani akarsz. Ha túlterheled magad, csalódás lehet a vége.

Skorpió

Fáradtnak és motiválatlannak érzed magad, de ne aggódj, ez csak átmeneti időszak. Egyszerűen pihenésre van szükséged, de ha nem teszel eleget a tested igényeinek, szorongóvá válhatsz. Rövid időre negatív hangulatba kerülhetsz, de igyekezz minél több időt tölteni a családod körében, mert ők azok, akik mellett igazán feltöltődsz.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Nyilas

Túl sokat időt töltesz az aggodalmaskodással, és azzal is, hogy alkalmazkodj másokhoz. A következő napokban elviselhetetlennek érezheted a helyzetet, de tudatosítsd magadban, hogy ez nem tart sokáig. A változás soha nem okoz számodra gondot, most éppen az tesz feszültté, hogy túl egyformák a napjaid. Dobd fel magad egy frissítő programmal, és máris jobb lesz a kedved!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves