Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nagy szerelmet hoz a Skorpió hold

2023. szeptember 18.

2 perc olvasás

ELLE

csábítás horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek nagy szerelmet hoz a Skorpió hold
© Getty Images

Néhány csillagjegy szerelmi élete felpezsdül a következő napokban.


A Skorpió hold nagy hatást gyakorol mindenkire, hiszen ez lesz az az időszak, amikor az intuitív készségek felerősödnek, és eloszlanak a kételyek. Néhány csillagjegy számára most jöhet el a nagy szerelem, míg mások a karrierjükben érhetnek el sikereket.

A nyitottság ebben az időszakban is nagyon fontos, ezt érdemes mindenkinek szem előtt tartania.

3 csillagjegy, akinek pozitívan alakul a szerelmi élete

Rák

A Skorpió hold idején úgy érzed, minden ideális ahhoz, hogy a legjobb formádat hozd, ha épp közel akarsz kerülni valakihez. Tisztában vagy azzal, hogy ritkán adódik ilyen lehetőség, ezért kihasználod a legjobb tudásod szerint. Bárkit is szemelsz ki, biztos lehetsz a sikerben. Kiválasztottad annyira le tudod most nyűgözni, hogy nem lesz képes ellenállni neked.

szerelem-horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Mérleg

A Skorpió energiája mindig jó hatással van rád, ilyenkor úgy érzed, teljes mértékig harmóniában vagy a világgal. Erős és magabiztos vagy, és pontosan tisztában vagy az értékeiddel. Csábító vagy, de nem pazarolod akárkire a figyelmed. Már megvan a választottad, csak rá koncentrálsz, és nem is kell nagy erőfeszítéseket tenned ahhoz, hogy elvarázsold. A bájodnak köszönhetően úgy vonzódik hozzád mindenki, mint a mágneshez, így nincs okod aggodalomra: minden úgy történik majd, ahogy eltervezted.

Skorpió

Idén még egyszer sem voltál olyan erős, mint most. Megállíthatatlannak érzed magad, és ez a bolygóállás valóban segíti az életed minden területét. Egyértelművé válik, hogy a kiválasztott személy képtelen ellenállni neked, mert a csábítás mestere leszel a következő napokban. Ha új hódításra készülsz, ennél megfelelőbb időpont nem is létezik. Nem kétséges, hogy mindent elérsz, amit csak szeretnél, és a szerelmi életed legjobb időszaka következik el.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves