Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 19.: Az Ikrek megszabadul a karmikus adósságától, a Mérleget bombázni kezdi az univerzum az áldásaival

2023. szeptember 19.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 19.: Az Ikrek megszabadul a karmikus adósságától, a Mérleget bombázni kezdi az univerzum az áldásaival
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma váratlan fejleményekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Váratlan anyagi nehézségekkel találod szembe magad. Talán egy nem várt kiadás, valamilyen pénzügyi veszteség okozhat kellemetlenséget. Ne aggódj, elsőre sokkal ijesztőbbnek tűnhet, mint amilyen valójában, és rövidesen megoldódnak a nehézségek.

Bika

Ma szokottnál is jobban küzdesz az önbizalomhiánnyal. Jó nap ez a mai arra, hogy átgondold életed hátralévő részét, de kezdd kicsiben. Először hozz döntéseket, amik segítenek megfordítani életed menetét anélkül, hogy mindent területét egyszerre kavarnád fel.

Ikrek

Amikor rossz dolgok történnek egyik dolog a másik után, akkor gyanakodhatsz arra, hogy a karma keze van a dologban. Valószínűleg épp most tudod le valamely tartozásodat. Ez azt jelenti: hamarosan minden jobbra fordul, szóval légy türelemmel.

Rák

Bizonyos személyek jönnek és mennek, de az idő segít bebizonyítani a sebeket, amiket azok ejtenek, akik megbántanak, és azt is egyre biztosabban látod, mely kapcsolatok lesznek mindig a legértékesebbek az életedben.

Oroszlán

Váratlanul felmondhatnak a munkahelyeden vagy lehetőséged adódik egy jobb helyre menni. Fontos, hogy a lehetőségeket lásd, még akkor is, ha látszólag elég rossz a helyzet, ugyanis az univerzum mindenképp segíteni akar.

Szűz

Soha nem késő valami újat tanulni, kedves Szűz. Nagyon töprengsz azon, hogy beiratkozol egy tanfolyamra vagy visszamész az iskolába. Ha nem vagy biztos a dolgodban, kezdj el önszorgalomból tanulni, hátha megjön a kedved hozzá.

Mérleg

Hirtelen az univerzum áldásaival kezd bombázni. Egyszerűen megkapod azt, amit eddig kértél, és amire szükséged van. Nagyon jó érzéssel tölthet el, hogy végre a tiéd lesz mindaz, amiben reménykedtél, illetve keményen megdolgoztál.

Skorpió

Néha egyszerűen belefáradsz a kapcsolatokba, hogy mindig csak adsz és adsz. Ha úgy érzed, valaki nem viszonozza, vagy egyenesen kihasznál, akkor ideje pontot tenni arra a kötelékre. De előbb persze alaposan gondold át, biztos ezt akarod-e.

Nyilas

Eléggé monotonnak éled meg a napjaidat, Nyilas. Szükséged lenne a frissítésre, hogy új dolgokkal kísérletezz, változtass a napi rutinodon. Kezdd apránként, ne egy nap alatt állítsd a feje tetejére az életedet.

Bak

A zsenialitás szikrája hirtelen támadhat benned. Magad is meglepődsz azon, milyen fantasztikus ötlet jut az eszedbe, vagy mit sikerül alkotnod. Ma még akár a gondjaidra is találhatsz egy fantasztikus megoldást.

Vízöntő

Úgy érzed, készen állsz a költözésre, és azt is fontolgatod, hogy esetleg másik városba vagy országba. Ne gondold azt, hogy nehéz megvalósítani a vágyaidat. Nézz szét, milyen lehetőségeid vannak, meg fogsz lepődni!

Halak

Ma bántó dolgokat mondhatnak neked, és szokásod híven megpróbálsz úgy tenni, mintha nem zavarna, nem fájna, ugye, Halak? Legyen ez a nap egy kivétel, és igenis adj hangot az érzéseidnek!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves