Quantcast

Botox?

Zac Efronra rá sem lehet ismerni, kiborultak a rajongói

Zac Efronra rá sem lehet ismerni, kiborultak a rajongói
© Getty Images

High School Musical egykori szívtiprója néhány hónap leforgása alatt teljesen megváltozott.

A High School Musical egykori sztárjának, a 34 éves Zac Efronnak annyira megváltozott az arca az elmúlt időszakban, hogy rajongói szinte rá sem ismernek.

1240607883
Zac Efron a Jimmy Kimmel Live!-ban 2022. május 10-én
Fotó: James Van Evers / Getty Images
 

Troy Boltonnak nyoma sincs!

A régen kisfiús és sármos vonásairól híressé vált színész már egyáltalán nem hasonlít pár évvel ezelőtti önmagára, a rajongói pedig úgy gondolják, hogy ennek a túlzott mértékű botox használat az oka. A botox injekció köztudottan kisimítja és feltölti az arcbőrt, pont úgy, mint Zac Efronnál: a színész legutóbbi interjújában pedig szemmel láthatóan alig tudja mozgatni az arcát, a vonásai eltűntek, mimikái pedig mintha nem is lennének – legalábbis a rajongói szerint.

Az E! tévécsatornának készült mini interjú során a színészt arról kérdezték, hogy részt venne-e egy esetleges High School Music film folytatásában, amire egyből igennel felelt – a rajongói viszont nem tudnak ezzel foglalkozni, mert teljesen megdöbbentette őket Zac Efron megjelenése. A videóra érkező kommentek hadában súlyosan kritizálták az Instagram felhasználók a színész arcát, akik teljesen kiborultak azon, hogy ennyire eltorzította Zac Efron a saját arcát.

 „Neee! Zac Efron, egyszerűen tökéletes voltál, miért kellett eltorzítani az arcodat? Annyira szomorú vagyok!”

„Azt mondják ez Zac Efron… tényleg ő lenne?”

„Wow, ez meg kicsoda?”

„Teljesen máshogy néz ki!”

„Mamma mia… Nézzétek az arcát, őrület!”

„A botox injekciók teljesen eltorzították Zac Efron arcát”

– írták sorban a kommentelők.

Mégsem botoxról van szó?

Korábban egy ausztrál rádióműsorban is szóba került Zac Efron megváltozott arca, ám jó barátja, Kyle Sandilands elmesélte, hogy napi kapcsolatban áll a színésszel és nem a botox injekciók miatt torzult el a színész arca, hanem azért, mert egészségügyi problémái vannak – ám ezt eddig sem a színész, sem más nem erősítette meg.

A plasztikai sebészek szerint sem egyértelmű, hogy a színész feltöltő beavatkozásokon esett át: páran friss botox injekciókra, néhányan hormon- vagy pajzsmirigy problémákra gyanakszanak, a TikTok közkedvelt plasztikai sebésze, Dr. Youn szerint viszont fogászati vagy más szájsebészeti beavatkozáson eshetett ár a sztár, azért változott meg ennyire az szája körüli rész.

„Mindenki arról beszél, mennyire megváltozott Zac Efon arca! Folynak a találgatások, hogy volt-e sebészeti beavatkozása az állánál, esetleg feltöltötték-e az arcát vagy botox injekciókat alkalmaz-e. Nos, szerény véleményem szerint egyik eshetőség sem állja meg a helyét. Úgy látom, hogy inkább valamilyen más fogászati vagy szájsebészeti beavatkozáson esett át, ami alaposan át tudja rendezni a száj és az állkapocs közötti területet. A bölcsességfogak eltávolítása után például sokaknak felduzzad az arcuk”

– mondja a plasztikai sebész, aki arra kérte Zac Efron rajongóit, hogy ne találgassanak a színész arca kapcsán, hiszen sosem lehet tudni, kinek milyen egészségügyi probléma miatt duzzadhat meg az arca.

Via

Ne maradj le friss híreinkről!

Madonna saját meztelen videóit árulja egy vagyonért

Most te is dolgozhatsz Katalin hercegnének!

Selena Gomez bocsánatot kért, miután azzal vádolták, hogy kigúnyolta Hailey Biebert