Quantcast

Vanessa Hudgens őszintén Zac Efronról és a High School Musicalről

Vanessa Hudgens őszintén Zac Efronról és a High School Musicalről

Romantikus párosukat soha nem felejtjük el

Vanessa Hudgens nemrég egy olyan témáról beszélt, amiről általában soha: Zac Efronról, és a kapcsolatukról. A High School Musical (magyarul: Szerelmes hangjegyek) álompárja négy évig volt együtt, 2006-2010-ig. Hudgens a The Hollywood Reporter podcast-jában eléggé kendőzetlenül beszélt arról, hogyan változtatta meg az életét a színész az évek alatt.

"Elég természetesen indult a kapcsolatunk. Nem lehetek elég hálás neki, fantasztikus négy évet töltöttünk együtt." - mondta.

"A High School Musical masszív jelenséggé nőtte ki magát, és abban az időben minden szem ránk szegeződött. Nagyon furcsa volt úgy élni, mintha az egész világgal osztoznék a kapcsolatomon. De jó érzés volt olyan emberrel részt venni ebben az egészben, aki ugyanazon ment keresztül, mint én."

Azért nem mindig volt teljes a harmónia a két színész között a forgatásokon. Hudgens felidézett egy kellemetlen emléket. "Éppen az egyik jelenet próbájának közepén voltunk, de Zac és én hevesen veszekedtünk valamin. Egyszer csak odajött a rendező, Kenny Ortega, aki ennyit mondott: Most fog darabokra hullani a filmünk miattatok?"- emlékezett vissza.

"Büszke vagyok magamra, hogy profi módon abban a helyzetben is félre tudtuk tenni a személyes vitánkat, és csináltuk a dolgunkat... később úgyis kibékültünk. Szerintem ennek köszönhetem, hogy nem csúszott félre az életem, hiszen ilyen fiatalon egy komoly párkapcsolatban nagy stabilitást ad."

Hudgens és Efron 2010 óta mindketten tovább léptek. A színésznő már hét éve Austin Butler színésszel él együtt, míg Efron szerelmi életéről legutóbb azt híresztelték, hogy Sarah Bro olimpiai úszóval randizik.

A szakításuk minket azért nem gátol meg abban, hogy időnként újra megnézzük a nagyszerű filmet. Nosztalgiázzunk egy kicsit Troy Boltonnal és Gabriella Montezzel!