Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi vita

„Kamilla elhatározta, hogy pokollá teszi Katalin életét” – elképesztő titokra derült fény a királyi családból

2023. január 19.

2 perc olvasás

ELLE

angol királyi család királyi család viszály Katalin hercegné veszekedés Kamilla királyné
„Kamilla elhatározta, hogy pokollá teszi Katalin életét” – elképesztő titokra derült fény a királyi családból
© Fotó: Karwai Tang / Getty Images

Kamilla királyné és Katalin hercegné között látszólag nagy a harmónia, ám most egy bennfentes elárulta, hogy a valóságban korántsem ennyire idilli minden. 


Katalin hercegné és Kamilla királyné korábban is sok időt töltöttek együtt. Ám II. Erzsébet királynő halálával mindkét nő státusza megváltozott, ami részben azzal jár, hogy több hivatalos eseményen kell megjelenniük közösen. A nyilvános rendezvényeken legtöbbször mosolyognak, kedélyesen elbeszélgetnek, de a királyi család egyik bennfentese elárulta, hogy ez az egész csak álca. 

Kamilla királyné és Katalin viszálya évekkel ezelőtt kezdődött

A nők közötti fagyos viszony nem most kezdődött. Az egészet Kamilla királyné kezdte el, amikor megjegyzést tett Katalin hercegné szüleire. A forrás szerint ez akkor történt, amikor egyszer látogatóba érkeztek a palotába. 

A Middletonoknak megfelelő a szolgák bejárata, mint a többi kereskedőnek. Kamilla nem tudja abbahagyni a dühöngést, és elhatározta, hogy pokollá teszi Katalin életét

– mondja az informátor. 

A másik problémát az okozza, hogy Kamilla szeretné, ha a gyermekei, Laura és Tom lovagi címet kapnának. Úgy véli, Nagy-Britannia királynéjának az utódainak ez jár. Ám Vilmos és Katalin nem túlságosan lelkesek az ötlet miatt, a walesi herceg pedig megpróbál minden lehetséges módon hatni az apjára, és elérni, hogy ne üsse lovaggá a mostohatestvéreit. 

Erről még nem született döntés, az egész az uralkodón múlik, aki szereti Kamillát, és szeretné boldoggá tenni. 

A két nő viszonya már sokszor szóba került, a palota pedig mindig igyekszik elhessegetni a pletykákat, és azt mutatni, minden rendben van. Ám az informátor szerint a béke nagy részben Katalin hercegné miatt lehetséges, aki tiszteli Kamillát. A walesi hercegné az utóbbi időben nagyon odafigyel arra, hogy a hivatalos eseményeken ne vonja el a figyelmet az uralkodó hitveséről, és ne ragyogja túl. A szakértők szerint ezek az apró gesztusok sokat számítanak


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves