Quantcast

NFT

Madonna saját meztelen videóit árulja egy vagyonért

Madonna saját meztelen videóit árulja egy vagyonért
© Madonna / Facebook

Madonna ismét borzolja a kedélyeket, ezúttal meztelen testét váltja pénzre, nem is akárhogy.

A világon egyre elterjedtebb lett az NFT, és nem meglepő, hogy természetesen Madonna sem szeretne lemaradni az újdonságról. Az énekesnő meghökkentő formáját választotta annak, hogyan csatlakozzon be az új üzleti lehetőségbe, ő ugyanis meztelen videóit szeretné vagyonra váltani. 

Madonna vagyonra váltaná a testét

Madonna a világhírű NFT művésszel, Beeple-lel kezdett közös munkába, a három darabból álló kollekción pedig már egy éve dolgoznak. Nem ő az egyetlen sztár, aki úgy érezte, hogy nem szeretne lemaradni. Paris Hilton, Emily Ratajkowski, sőt még Eminem is már korábban becsatlakoztak az új őrületbe. 

Madonna saját NFT kollekciójának középpontjában természetesen a meztelenség áll, a 3D-ben ábrázolt énekesnő vaginájából különböző földöntúli lények nőnek ki, például robothernyók vagy egy virágzó fa. Az énekesnő nem csupán vizuális élményt nyújt az általa műkincseknek vélt anyagokkal, de narrálta is azokat, hogy audiovizuális élményt adjon a hihetetlen mértékű vagyonért cserébe. 

Művészetnek éli meg Madonna

Madonna szerette volna valahogy megjeleníteni a teremtéstörténetet, és úgy érzi, ezzel a koncepcióval sikerült ugyan meghökkentő, ám mégis mély módon ábrázolnia. Az énekesnő egyébként nem magának szeretné az összeget, hanem jótékony célra kívánja felajánlani. A kollekció egyik darabjának licitje már 10 millió forintnak megfelelő összegnél jár. 

Via

MADONNA TÉNYLEG NEM TUDJA, HOGY HOL A HATÁR

Madonna ismét többet mutatott magából a kelleténél

Sokat mutató szettben, mintha csak 20 éves lenne szórakozott Madonna

Madonna ezúttal húsvéti videójával borzolja a kedélyeket