Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

OPTIKAI CSALÓDÁS

Felrobbant az internet: hihetetlen, mit szúrtak ki Károly király és Vilmos herceg új fotóján

2022. október 02.

1 perc olvasás

ELLE
károly herceg királyi család vilmos herceg Katalin hercegné Kamilla királyné
Felrobbant az internet: hihetetlen, mit szúrtak ki Károly király és Vilmos herceg új fotóján
© Facebook.com/TheRoyalFamily

Micsoda részletet szúrtak ki az internetezők!


Károly király és Vilmos herceg feketébe öltözve, mosolyogva álltak be a kamera elé Katalin hercegné és Kamilla királyné kíséretében. 

A temetés előestéjén összegyűltek

A 4 királyi családi tag azért gyűlt össze a Buckingham-palotában még Erzsébet királynő temetésének előestéjén, hogy államfőkkel találkozzanak. 

A fotó pedig a rajta szereplők miatt azonnal nagyon felkapottá vált. Na nem azért, mert ne láttunk volna képeket Vilmos hercegről, Katalin hercegnéről, Károly királyról vagy Kamilla királynéról. Hanem azért, mert ezen a képen három walesi herceg is látható. 

Na de hol a harmadik herceg? 

Ott van Károly király, aki 1958-ban vette át a címet, majd Vilmos herceg, aki Erzsébet királynő halála után. A sasszemű megfigyelők pedig észrevették, hogy a fotó IV. György portréja előtt készült, aki születése után csupár pár nappal lett walesi herceg.

A fotó szeptember 18-án készült, 10 nappal II. Erzsébet királynő halálát követően, ám csak most mutatták meg a nyilvánosságnak.

 Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves