Quantcast

MUNKA VILÁGA

Most te is dolgozhatsz Katalin hercegnének!

Most te is dolgozhatsz Katalin hercegnének!
© WPA Pool / Getty Images

Vajon tényleg ez lehet az álommeló? Lássuk, kikre van szüksége a királyi családnak és Katalin hercegnének.

Számos olyan munkahely van, amelyről azt gondoljuk, lehetetlen megkapni őket. Nemcsak azért, mert igen magas fokú képzettségre van hozzájuk szükség, de azért is, mert nem tudjuk, hogyan jelentkezzünk rájuk. Tökéletesen igaz ez az angol királyi családot körülvevő személyzetre is. Valószínűleg emberek milliói szeretnének Katalin hercegné vagy éppen Vilmos herceg asszisztensei, tanácsosai vagy éppen fodrászai lenni, a jó hír pedig az, hogy az udvar állásaira is könnyedén leadhatjuk a jelentkezésünket bárhonnan és bármikor. 

Őket keresi jelenleg katalin hercegné

Katalin hercegné jelenleg több pozícióra is keres munkavállalót, az egyik ilyen a fenntarthatósági területen tevékenykedő projektasszisztens. Ebben a pozícióban heti 37.5 óra munkát várnak el, a fizetés pedig 28.000-30-000 GBP, valamint a plusz juttatások.

„Ön fogja irányítani az épületkutatási létesítmények környezeti értékelési módszerének (BREEAM) értékelési folyamatát. Mielőtt javaslatokat tesz a javításra, helyszíni látogatásokat és ellenőrzéseket kell végeznie. A királyi rezidenciák mérete, összetettsége és öröksége valóban egyedi kihívások elé állítja Önt. Egy nyüzsgő, dolgozó palotában létfontosságú lesz személye a program előrehaladásának biztosításában"

– olvasható a weboldalon, mire számíthat az a jelölt, aki megkapja majd az állást. És hogy mire van szükség, hogy betölthesse valaki a pozíciót?

A papírnál is fontosabb az elszántság

„Ideális esetben egy fenntarthatósági vagy környezetvédelmi tárgyból szerzett megfelelő képesítéssel (pl. diploma, BREEAM képesítés) és némi ingatlan- vagy építési projektekkel kapcsolatos korábbi tapasztalattal alkalmas lehet a pozícióra. Ha nem rendelkezik a képesítéssel, de nagy érdeklődést mutat a fenntarthatóság iránt vagy a BREEAM kritériumok és értékelések gyakorlati megértése iránt, akkor örömmel segítünk a képesítés megszerzésében. Az ideális jelölt rendkívül szervezett és önellátó, tartja a határidőket és nagy a teherbírása"

– mondja ki a hirdetés, amelyben a legmeglepőbb, hogy az udvar szívesen eltekint a végzettségtől és a tapasztalatoktól, amennyiben a jelölt személye kompenzálja azt. 

Ezen kívül másik négy pozícióra is keresnek új munkavállalókat a Buckingham-palotába. Az udvarnak szüksége van egy új junior HR tanácsadóra, beszerzési vezetőre, könyvvizsgálóra és demi chef-re is. 

Utóbbiba nem csupán a fizetés, de a lakhatás és az ellátás is a munkaadó felelőssége, a heti 7 napból pedig 5 teljes munkanapot töltenek ki a konyhai teendők. A chef pozícióban arra is felhívják a figyelmet, hogy utaznia kell a kiválasztott jelöltnek, más királyi rezidenciákon is meg kell csillogtatnia tudását. Itt is hangsúlyozzák, hogy nem a papír és a tapasztalat, hanem a képességek és az elszántság a legfontosabbak.

Via 

OLVASNÁL MÉG A KIRÁLYI CSALÁDRÓL?

Gyászol Meghan Markle

Katalin hercegné és Vilmos herceg nem volt hajlandó elmenni a Beckham-esküvőre

Harry herceg őt utálja a legjobban a királyi családból