Quantcast

VALLOMÁS

Selena Gomez bocsánatot kért, miután azzal vádolták, hogy kigúnyolta Hailey Biebert

Selena Gomez bocsánatot kért, miután azzal vádolták, hogy kigúnyolta Hailey Biebert
© Steve Granitz / Getty Images

Újra összetűzésbe keveredett Selena Gomez és Hailey Bieber, ám most mindenki meglepetésére az előbbi miatt.

Selena Gomez bocsánatot kért, miután a rajongók azzal vádolták meg, hogy a hét elején kigúnyolta korábbi párja, Justin Bieber feleségét, Hailey Biebert a TikTokon, mert felvonta a szemöldökét egy bőrápolási videó közzététele során, amely kísértetiesen hasonlított azokra a felvételekre, amelyeket a 25 éves szupermodell rendszeresen megoszt. Most azonban Selena Gomez egyértelművé tette, hogy semmilyen módon nem gúnyolja Hailey-t.

Selena Gomez oldalát elárasztották a negatív kommentek

Nagy port kavart Selena Gomez legutóbbi TikTok videója, melyben az énekesnő bőrápolási rutinját mutatta be, íme a felvétel, amelyben sokak szerint Hailey Bieberből csinál paródiát:

Selena Gomez azonban nem maradt adós a válasszal, maga kommentelte meg, hogy mi az igazság.

„Én hiszek abban, hogy vigyázni kell egymás mentális egészségére. Srácok, fogalmam sincs hogy mi rosszat tettem, de nagyon sajnálom. Semmilyen rossz szándékom nem volt.”

– magyarázkodott Selena Gomez, mielőtt letiltotta a megjegyzéseket, ám a két nő közötti ellentét évekre nyúlik vissza, nem csoda, ha mindenki erre asszociált. 

Nem most indult Hailey Bieber és Selena Gomez háborúja

2019-ben Selena Gomez a „Lose You To Love Me" című érzelmes, szakításról szóló balladája megjelenése után könyörgött a rajongóinak, hogy hagyják abba más nők rosszindulatú piszkálását, bántását. A dalban Selena Gomez, aki 2010 és 2017 között alkotott egy párt Justin Bieberrel, arról énekelt, hogy lecserélték. A dal szinte közvetlenül azután jelent meg, hogy a világsztár összejött a szupermodellel. 

A dal hírére Hailey Bieber bejelentette, hogy az I'll Kill You című dalt hallgatja, amit Selena Gomez rajongói közvetlen válasznak tekintettek a slágerre. Selena Gomez azonban ezt sem hagyta szó nélkül.

„Nagyon hálás vagyok azért a válaszért, amit ez a dal kapott. Azt azonban nem tűröm el, hogy nők nőket romboljanak, gyalázzanak. Soha nem fogom ezt elfogadni, és én sem leszek ilyen. Mindig mindenkivel legyetek kedvesek. Mindegy, mi a helyzet, mik a körülmények, ha a rajongóm vagy, ne légy durva senkivel, kérlek."

Via

HAILEY BIEBER BÁRMIT TESZ, RAJONGÓI IMÁDJÁK

Hailey Bieber fehérneműs fotókkal tért vissza betegsége után

Hailey Bieber keményen kiosztotta Selena Gomez rajongóit

Hailey Bieber visszahozta a divatba tinikorunk kedvenc frizuráját