Ha szereted a zabpudingot, akkor Ipsits Anita receptjét imádni fogod!
A zabpuding sokak kedvence, hiszen viszonylag gyorsan elkészül, mégis nagyon finom. A zab emellett könnyedén beilleszthető szinte bármelyik diétába.
Ipsits Anita életmód-tanácsadó receptje gyors és igazán egyszerű. A zabpuding vegán, nem tartalmaz tejet vagy esetleg tojást, ezért speciális diétákba úgyszintén beilleszthető. Nagyon kevés hozzávaló kell hozzá, ezért bármikor elkészítheted, ha valami finom édességet szeretnél enni.
Mérjük ki a hozzávalókat, majd a kókuszitalból egy keveset öntsünk egy másik tálba. Nem kell sok, csak annyi, amiben el tudjuk keverni a pudingot és az édesítőt. A pudingport csomómentesre kavarjuk, majd hozzáadjuk a maradék kókuszitalt.
Ezután közepes lángon elkezdjük melegíteni, és folyamatos kavargatás mellett addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. A puding gyorsan sűrűsödik, ezért figyelni kell rá.
Miután ez elkészült, jöhet a gyümölcsszósz. Ehhez egy tábla tesszük a gyümölcsöket és a lekvárt, és az édesítőt, majd botmixerrel összepréseljük. Nem kell nagyon, a darabkáktól csak még finomabb lesz. Pohárban, régetezve tálaljuk.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!