Mutatjuk Ipsits Anita finom gofri receptjét, amit imádni fogsz!
A gofri sokak kedvence, hiszen elkészíthető sós vagy édes verzióban. A finom alaptésztát sokféle dologgal kiegészíthetjük, és szinte bármivel fogyaszthatjuk. Most egy glutén-, tej-, és tojásmentes receptet hoztunk!
A gofrisütést sokan időigényesnek gondolják, hiszen össze kell állítani a tésztát, és meg kell várni, amíg tökéletesre sül. Szerencsére ehhez a verzióhoz nincs szükség hosszú bevásárlólistára, hamar elkészíthető és tökéletes reggelire, vagy akár desszertnek. Ipsits Anita életmód-szakértő receptjéhez csak 4 hozzávaló kell, ha pedig ízlett, akkor itt még több finom éltelt találsz.
Keverd össze a lisztet a sóval, az édesítővel, majd öntsd hozzá a mandulaitalt és kézi habverővel keverd csomómentesre. Ezután tedd félre, és várd meg, amíg a gofrisütő felmelegszik. Az első sütés előtt fújd ki olajspay-vel.
A sütés előtt negyedeld el a masszát, majd egyenletesen simítsd el a formába. Nagyjából 5-6 percig kell sütni, ez attól függ, mennyire szeretnéd ropogósra. A következő adag sűrűbb lehet, de vizes kanállal könnyebben elsimíthatod.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!