Quantcast

FRIZURATREND

A polip konty 2022 slágere: 2 perc alatt elkészül, és bárki meg tudja csinálni

A polip konty 2022 slágere: 2 perc alatt elkészül, és bárki meg tudja csinálni
© Shutterstock

Akinek az a célja, hogy a lehető leggyorsabban a leglátványosabb frizurát készítse el, annak tökéletes választás lehet a polip konty.

A polip konty az idei év legtrendibb frizurája. Nos, nem panaszkodunk, mert minden szempontból tökéletes választás: egyszerűen megvalósítható, gyorsan elkészül és mindenkinek jól áll, minden alkalomra. Nyáron már nagy népszerűségnek örvendett, és most úgy tűnik, az emberek képtelenek elengedni, idén tavasszal és nyáron is rengetegen viselik majd.

A polip konty mindenkinek jól áll

Nem meglepő, hogy ennyire megszerették az emberek, a haj kevesebb, mint két perc alatt elkészül. Neve, a misztikusan hangzó polip konty azért kapta ezt a megnevezést, mert a hajszálainkból olyan formát készítünk, mintha a polipok csápjai lennének. Túl sok feladatunk nincs vele, egy kifejezetten rendetlen frizuráról beszélünk, amely páratlanul laza hatást kölcsönöz a napi megjelenésünknek. 

Hogyan csináld?

Ebben a videóban tökéletesen megmutatják, hogyan csinálhatod meg te magad is a polip kontyot:

Az elkészítésnél a legfontosabb, hogy semmi ne legyen feszes. Lógjanak a szálak lazán, sőt, amikor készen van, húzz ki további szálakat az extra lezser hatásért. A kilógó végeket semmiképpen se fűzd szorosan a kontyba, hagyd őket lógni, csodásan keretezik majd az arcot. Ha viszont zavar ahogyan lóg, akkor egy hajcsattal, vagy fonattal rendezd őket az extrémebb hatásért.

A polip konty tökéletes lehet bármilyen helyzetben: reggelre, amikor gyorsnak kell lennünk, és nincs kedvünk túl nagy erőfeszítéseket tenni, ami a hajunkat illeti. Vagy amikor stresszesek vagyunk, és szigorúan hátra szeretnénk fogni. Lazasága miatt a polip konttyal a lófarok által okozott fejfájás is elkerülhető, mert a laza összefogás kíméli a hajhagymákat is. 

Via

Még több cikk a tökéletes frizuráért

Katalin hercegné új frizuráját neked is látnod kell

Gyorsabban nő a haja annak, aki ezt a teát issza

6 sztárfodrász, akit megéri követni az Instagramon