Quantcast

ROYAL BEAUTY

Katalin hercegné új frizuráját neked is látnod kell

Katalin hercegné új frizuráját neked is látnod kell
© Max Mumby/Indigo / Getty Images

Katalin hercegné úgy váltott új frizurára, hogy senki észre sem vette, pedig a végeredmény mesés lett!

A királyi család tagjainak nagyon szigorú szabályokat kell betartania, főleg, ami a nőket illeti. Nem viselhetnek akármit, amit csak szeretnének, ahogy az is meg van szabva, milyen színű lehet a körmük vagy milyen frizurát viselhetnek. Épp ezért olyan soha nem fordulhat elő, hogy Katalin hercegné valamilyen drámai változtatást eszközölne a haján, valószínűleg sosem lesz platina szőke, ahogyan extrém rövid haja sem lesz soha. 

Ezzel együtt Katalin hercegné is vágyik az újdonságra, így időről időre becsempész valami apró, ám annál nagyszerűbb változtatást a megjelenésébe. Ezúttal a hajszínén módosított egy picit. A végeredmény annyra tökéletes és természetes lett, hogy szinte senkinek fel sem tűnt, pedig az összhatásban nagyon is van jelentősége!

1393601810
Fotó: Getty Images/Samir Hussein
 

Múlt héten mindenki a hercegné Alexander McQueen krémszínű együttesén ámuldozott, azonban még ennél is mesésebb volt Katalin hajkoronája, ugyanis a megszokott barna tincsei világosabb árnyalatot kaptak. A képek alapján a hercegné haját ombré vagy balayage technikával festették, a hajtövek ugyanis az eredeti színükben pompáztak, míg a hajvégek melegebb, arany árnyalatban tündököltek.

1393643092
Fotó: Getty Images / Max Mumby
 

 

Via

Katalin hercegné szépségtrükkjei:

Katalin hercegné kedvenc parfümje a tavaszi szezon legjobb illata

Katalin hercegné ezt az egy dolgot minden este megteszi a szépségéért

Kiszivárgott Katalin hercegné étrendje és edzésterve