Quantcast

Sztárfodrászok

6 sztárfodrász, akit megéri követni az Instagramon

6 sztárfodrász, akit megéri követni az Instagramon
jennfier-lopez-chris-appleton-elle© @chrisappleton/Instagram

Az Instagramon nem csak a barátainkat vagy a sztárokat követhetjük, sok szépségtippet, trükköt is találhatunk. A hírességek fodrászai is rendszeresen bemutatják a trendeket, inspirációt adnak a frizurák elkészítéséhez.

Nem is gondoltuk volna, de egy felmérésből kiderült, az Instagram népszerűségének listáját nem a hírességek követése, hanem a hajtippek és az ehhez kapcsolódó trükkök vezetik. A díjátadóktól a vörös szőnyegen át a királyi esküvőig a hírességek fodrászai egész évben irányt mutatnak a hajtrendekből. Összegyűjtöttük azt a 6 leghíresebb fodrászt, akiket érdemes követni, mert sokat tanulhatunk tőlük!

Chris Appleton

JLo nagy hullámairól és Ariane Grande változatos és utánozhatatlan lófarkairól Chris felel. Appleton hírességei közé tartozik többek között még: Katy Perry, Adele, Dua Lipa és Kim Kardashian. Sok egyszerű és gyors hajformázási tippet leshetünk el tőle.

Jen Atkin

Jen az Instagram egyik legbefolyásosabb hairstylistja, a Kardashian család megbízható fodrászaként vált ismertté. Több, mint 4 millió követővel rendelkezik. Védjegyévé vált a tökéletes tökéletlen kócos megjelenés. Hírfolyamán bemutatja a hírességek stílusának legkiemelkedőbb elemeit és mellette hasznos stílustervezési útmutatókat is ad.

Chris McMillan

Chris azzal szerzett hírnevet, hogy a legnagyobb sztárokkal dolgozott, többek között: Nicole Kidman, Taylor Swift, Anne Hathaway, Reese Witherspoon és Sandra Bullock. Ő alkotta meg Jennifer Aniston ikonikus haját, a Rachel frizurát a Jó barátok című sorozatban. Sok videót oszt meg a hajvágásokról, amiből lehet inspirálódni.

Kim Kimble

Kim olyan hírességek frizuráját készíti, mint Beyoncé, Zendaya, Shakira és Rihanna. Ha ez még nem lenne elég ok, hogy kövessük őt, az Euphoria sorozat rajongóit biztosan meggyőzi. Kim hírfolyamában a kulisszák mögötti felvételeket is megosztja.

Justine Marjan

Marjan állandó vendégei: Ashley Graham, Khloé Kardashian, Kerry Washington és Hailey Bieber. Justine oldalán rengeteg informatív hajformázási tipp található.

Kendall Dorsey

Kendall a zene és a szórakoztató ipar legnagyobb neveivel dolgozik, például: Nicki Minaj, Alicia Keys, Lizzo. Hihetetlen remek műveket készít parókával. Az oldalán nem titkolja, mennyire fontosnak tartja a haj és a fejbőr egészségét.

Ismerkedj meg a tavaszi manikűrtrendekkel is: 

10 elképesztő körömdíszítési trend tavaszra

A karcsú kezek titka: 8 mesés inspiráció mandula körmökre

Levendula: így viseld a szezon legnépszerűbb színét a körmeiden