Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Súlycsökkentés

„Tönkretette az életemet, hogy lefogytam” - egy nő megrendítő vallomása

2023. június 21.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

megereszkedés bőrápolás ránc ráncfelvarrás túlsúly fogyás
„Tönkretette az életemet, hogy lefogytam” - egy nő megrendítő vallomása
© Forrás: Shutterstock

Egy fiatal amerikai nő elárulta, hogyan tette tönkre az életét a megereszkedett bőre, miután lefogyott.


Egy 36 éves alabamai nő, Scarlet Cosi megosztotta a történetét, hogy mi történt, miután lefogyott. Több mint 100 kilogrammtól szabadult meg, ám nem feltétlenül volt jó hatással az élete minden területére, hogy lefogyott.

Megkeserítette a mindennapjait, hogy lefogyott

Scarlet bevallotta, hogy imádott enni, és egészségtelen mennyiségű ételt fogyasztott el minden nap. A súlyfeleslege kórossá vált, számos egészségügyi problémát és fájdalmakat okozott neki, ráadásul hatalmas összegeket költött el az egészségtelen élelmiszerekre.

Amikor 2018-ban az édesanyja elhunyt, a férjével pedig elváltak, annyira elhagyta magát, hogy még jobban meghízott: 177 kilogrammot mutatott a mérleg. Ekkor az orvosok egy gyomorszűkítő műtétet javasoltak neki, amit el is végeztetett.

A beavatkozás és az életmódváltás után Scarlet kilenc ruhaméretet fogyott, ami természetesen jó érzéssel töltötte el, csakhogy a fogyásnak vannak árnyoldalai is: a hasán és a fenekén elképesztő mennyiségű megereszkedett bőr maradt hátra, ami a mindennapi életben nagyon zavarja.

Bárhogyan mozgok vagy bármerre dőlök, mindenhol lóg rajtam valami, és a bőröm nyikorog minden mozdulatra. Egyszerűen rettegek a saját testemtől.

Scarlet elmondta, hogy mindez természetesen a szexuális életére is hatással van. Azt, hogy a párja hajlandó vele szeretkezni, egyenesen jótékonysági cselekedetnek titulálja, mert annyira nincs megelégedve a testével.

Bár jóval egészségesebben él és természetesen sok szempontból jótékonyan hatott rá a súlycsökkenés, de a bőre továbbra is sok gondot okoz.

Az emberek azt hiszik, ez csak esztétikai kérdés. Nem tudják, hogy a felesleges bőr fájdalmat okoz, amikor leülök, de még akkor is, ha például úszni megyek.

Scarlet jelenleg arra gyűjt, hogy végre elvégeztethessen egy plasztikai műtétet, és megszabadulhasson a több kilónyi felesleges bőrtől, ami a jelentős fogyása után hátramaradt.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves