Quantcast

DIÉTA

Natalie Portman kitálalt: így fogyasztják és hizlalják a hollywoodi sztárokat

Natalie Portman kitálalt: így fogyasztják és hizlalják a hollywoodi sztárokat
© instagram.com/natalieportman és facebook.com/blackswam

Natalie Portman mindkét esetről vallott.

Natalie Portman elárulta, hogy a készülő Thor: Szerelem és mennydörgés című film szuperhősévé válása milyen sok átalakulást és áldozatot követelt tőle, mind a személyes életére, mind fitneszre, mind gyermekeivel való kapcsolatára vonatkozóan.

A filmekhez alakítja testét Natalie Portman

A Variety-nek adott új interjúban a 41 éves színésznő a folyamatot a 2010-es Fekete hattyú című filmben nyújtott Oscar-díjas szerepéhez hasonlította, ahol 20 kilót kellett fogynia diéta és testmozgás segítségével, most viszont azon kapta magát, hogy híznia és izmosodnia kell a készítők kedvéért.

„A Fekete hattyúban arra kértek, hogy a lehető legvékonyabb legyek. Itt arra kértek, hogy minél nagyobbra nőjek. Ez egy csodálatos, ám brutálisan nehéz kihívás, amely nagy befolyással van a lelkiállapotomra mint nő is."

Örül, hogy nem a hagyományos női szerepet kellett most képviselnie

Ez volt az első alkalom, hogy Natalie Portmant hízásra kérték fel egy szerep miatt. A színésznő elárulta, hogy súlyokat emelt és fehérjeturmixokat ivott, hogy szuperhős formába kerüljön. Állítólag tíz hónapig edzett, hogy megformálja a karakterét, akit hat láb magasnak szántak, amely közel 10 hüvelykkel magasabb nála, mint 5,3 hüvelykes magassága.

„Határozottan nagyobb lettem, mint valaha eddig az életem során. Nagyon élveztem, hogy az emberek ilyen nagynak láttak engem. A szuperhőssé válás folyamata nagyon izgalmas volt a gyermekeim számára is, akik nagyon örültek, hogy édesanyjukat akció közben látták. Úgy érzem, ez a karrieremnek az a szakasza, amikor tényleg megpróbálom lenyűgözni a gyerekeimet. Tudod, nagyon ritka, hogy a gyerekeim azt mondják: Kérlek, menj dolgozni! Ám most ez történt."

Natalie Portman szerint egyébként azért is szuper ez a lehetőség, mert ezzel új perspektívákat mutat a filmes alkotóknak. Rá világít például arra, hogy egy nő nem csak a hagyományos női szerepekben tud helyt állni, hanem számtalan más, keményebb feladatot is el tud látni. Ezzel is arra bíztatva az ipar fontos szereplőit, hogy minél több nőt alkalmazzanak a szuperprodukciókban.

Via

A LEGFRISSEBB SZTÁRHÍREK

Frizurát váltott Erzsébet királynő

Johnny Depp közleményt adott ki az Amber Heard per után

Shakira teljesen összeomlott, Gerard Piquét kellemetlen helyzetben fotózták le