Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Történet

„21 év után megtudtam, hogy megcsalt a férjem, azt mondja, ha elválok, semmit sem kapok”

2024. március 08.

2 perc olvasás

ELLE

válás házasság megcsalás
„21 év után megtudtam, hogy megcsalt a férjem, azt mondja, ha elválok, semmit sem kapok”
© Shutterstock

Egy nőt megcsalta a férje, majd meg is fenyegette. 


A közösségi médiában kért segítséget az a nő, akit 21 év házasság után tudta meg, hogy a férje hűtlen hozzá. A botrány kirobbanása után a férfi meg is fenyegette a feleségét, hogy nem lesz az övé a házuk fele, ha elválik tőle. A megcsalásról és a döbbenetes részletekről most mi is beszámolunk.

Itt a teljes sztori

A férjemnek, akivel 21 éve vagyunk együtt viszonya van.  Nem tudom mióta, de elvesztette érdeklődését irántam szexuálisan, miután teherbe estem, és a lányunk jövő hónapban lesz 20 éves. A szóban forgó nőnek három gyermeke van – nem tudom, hogy a férjem-e az apjuk. Amikor megtudtam a válást kértem, és közöltem vele, hogy egyezséget szeretnék. Mindazonáltal saját cége van, és elmondta, hogy az évek során adófizetése kissé homályos volt. Ha bíróság elé állítom, azt mondja, elveszítem a házunk felét, amely jelenleg jelzáloghitel-mentes. Attól is tartok, hogy ez hátrányosan érintheti a lányunkat, aki jelentkezett a rendőrségre dolgozni. Mindig is dolgoztam és fizettem a magam módján, így bár nem függök tőle, nem engedhetem meg magamnak, hogy elveszítsem a házrészemet. 59 éves vagyok, és soha nem tudnék egyedül jelzálogot felvenni

– mesélte a kétségbeesett feleség.

Ezt a tanácsot adták neki

Dr. Caroline West előadó, író és médiakommentátor a közösségi médiában üzent a tőle segítséget kért nőnek. Elmondta, hogy az önbizalmat is megviselheti, ha valakit 20 éven keresztül ignorálnak szexuálisan, és igazságtalan az is, hogy a férj nem vallja be a viszonyának a részleteit.

Ami a pénzt illeti, lehet, hogy a férje a blöfföt hívja segítségül, és minden bizonnyal el akarja riasztani, hogy ne tegyen lépéseket a házrészének biztosítására

 – magyarázta a szakértő, aki azt tanácsolta a feleségnek, hogy keressen egy jó ügyvédet és olyan szervezeteket, akik segítséget nyújthatnak neki.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves