Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Történet

„A sógornőm rajtakapott, hogy megcsalom a férjem, évek óta a fizetek a hallgatásáért”

2023. január 02.

3 perc olvasás

ELLE

férj házasság megcsalás zsarolás
„A sógornőm rajtakapott, hogy megcsalom a férjem, évek óta a fizetek a hallgatásáért”
© Fotó: Getty Images

Egy megcsalás különös története kezdett el terjedni az interneten, az embereket pedig nagyon megdöbbentette. 


Pár napja kezdett el terjedni az interneten egy nő bejegyzése, aki elárulta, hogy az élete borzalmassá vált egy megcsalás miatt. Bár a félrelépés utólag nagyon megviselte, ám nem a viszony az egyedüli, ami megkeseríti az életét, sokkal inkább a sógornője zsarolása. 

Így vált rémálommá a nő élete a megcsalás miatt

Az ünnepi időszak legtöbbször a szeretet és a megbocsátás időszaka. Ám ez egy olyan időszak, amitől 2 éve rettegek, köszönhetően a sógornőmnek, Emmának, aki pokollá tette az életemet. Ismeri egy titkomat, megfenyegetett, hogy elmondja a bátyjának, a férjemnek, Jasonnak.

Ami történt, az teljesen az én hibám. Viszonyom volt egy sráccal, akit a munkahelyemen ismertem meg, és egy furcsa véletlen köszönhetően a sógornőm edzője volt. Klasszikus esete „a valóság furcsább, mint a fikciónak”, és még mindig nem hiszem el, hogy ez velem megtörtént. 

Titkos találkám volt a szeretőmmel az edzőterem sarkánál, ahol dolgozott, és ki lépett a terembe, ha nem Emma? 

Felvette velem a szemkontaktust, és azt gondoltam, a házasságomnak vége. Biztos voltam benne, hogy azonnal felhívja a férjemet, ám valami mást csinált. Másnap felhívott, és azt mondta, hogy két választásom van: vagy felhívja Jasont, és elmondja neki, hogy megcsalom, vagy fizethetek neki a hallgatásáért.

Emma nehéz pénzügyi helyzetben volt, miután az ékszerüzlete becsődölt. Szóval tulajdonképpen megzsarolt, hogy adjam át neki azt a nagyobb összeget, amit az apámtól örököltem azért, hogy folytathassa az üzletét. Cserébe megígérte, hogy hallgat az ügyemről.

A barátommal néhány hét múlva szakítottunk, ezért nem érte meg kockáztatni a házasságomat. De még most is fizetem az ostobaságom árát, és még fogom is egy darabig. 

Tudom, hogy megérdemeltem azt, amit kaptam, és nincs jogom sajnáltatni magam. De még mindig bánt, hogy a barátom szakított velem egy fiatalabb nő miatt, akit nem olyan régen jegyzett el. Megérdemlem, hogy rosszul bánjanak velem, hiszen megcsaltam a férjemet és szégyellem magam. Azt hiszem ez a karma volt, látnom kellett volna, hogy ennek nem lesz jó vége. 

Elhatároztam, hogy megváltoztatom az életemet, és mindent megteszek a házasságom megmentéséért, remélem, hogy Jason soha nem tudja meg, mit tettem vele. De a sorsom a sógornőm kezében van. Borzalmasnak hangzik, de sikerül fenntartanom, hogy Jason ne gyanítson semmit. Miközben rendszeresen fizetek Emmának. 

Néha Jason elkezd gyanakodni, az utóbbi időben kérdezősködött is. Legtöbbször arra kíváncsi, hogy miért változott meg a viszonyom Emmával. 

Régebben annyira közel álltatok egymáshoz Emmával, most pedig alig beszéltek. 

Kérdezősködik, hogy összevesztünk-e, persze az igazságot nem árulhatom el neki. Bár tudom, hogy rossz ember vagyok, és borzalmas dolgot tettem, azt hiszem Emma rettenetes. Milyen ember képes pénzt kérni, és inkább hallgatni, ha tudja az igazságot? 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves